Vezeték nélküli Microsoft adapter kijelzőhöz

Vezeték nélküli Microsoft adapter kijelzőhöz

2014-ben jelent meg az a mostani kiegészítő, amely visszafogottá tette bármilyen Miracast támogatású Windows 10 rendszerű telefon, táblagép vagy laptop képének sugárzását HDTV-re és monitorokra. A könnyed kezelhetőség és beállítás okán fölöttébb sok pozitív visszajelzés érkezett diákoktól és a mobiltelefonok szerelmeseitől is, akik otthon és útközben is örömmel használják a kiegészítőt.

Örömmel mutatjuk be a Microsoft Vezeték Nélküli Kijelző Adapter (Microsoft Wireless Display Adapter 2) következő generációját.

A modern áru kínálja bármilyen Miracast támogatású Windows 10 rendszerű telefon, táblagép vagy laptop képének sugárzását HDTV-re és monitorra. Ezáltal a felhasználók terjedelmes méretű képernyőkön is megtekinthetik videóikat, fotóikat és másfajta tartalmaikat.

Az adapter kezelése gyerekjáték, mindössze a tévékészülék vagy monitor HDMI és USB aljzataiba kell csatlakoztatnunk az eszközt, ezáltal rögvest vezeték nélkül jeleníthetjük meg a Windows alkalmatosságunk képét a kívánt képernyőn.

A Vezeték Nélküli Kijelző Adapter kínálja, hogy szabadabban használjuk eszközeinket. Sugározz filmet a tévé képernyőjére, míg eszközödről emaileket továbbítasz, vagy tarts előadásokat kényelmesen, Miracast támogatású laptopodról. Többé nem vagy a kis képernyőre szorítkozva, ha a legfrissebb fotókat mutatnád meg családodnak és barátaidnak.

https://www.youtube.com/watch?v=nx4ZeQr71xk

A modern fejlesztésű Vezeték Nélküli Kijelző Adapter az előd összes funkcióját magában hordozza, és korszerű formában, ugyanakkor alacsonyabb késési idővel teszi vonzóbbá. A modern készülék biztonsági beállításai változtathatók, integrált szoftvere mindazonáltal szüntelen frissen tartható. Isteni társ diákoknak, a mobiltelefonok szerelmeseinek és mindenkinek, akik vezeték nélküli szabadságra vágynak, ha tartalom megjelenítéséről van szó.

Főbb előnyök

Az összes tartalom a tekintélyes képernyőn: Megoszthatja Miracast támogatású, Windows 10 rendszerű eszköze (okostelefon, táblagép vagy laptop) képét HDTV-n vagy monitoron. Filmek, fényképek vagy prezentációk a terjedelmes képernyőn – mindezt vezetékek nélkül.

Korszerű megbeszélések: A Microsoft Vezeték Nélküli Kijelző Adapterrel kivetíthetjük előadásainkat a munkahelyünkön vagy iskolánkban a konferenciaterem képernyőjére. Együttműködhetünk másokkal és eltérő módosításokkal élhetünk a PowerPointban, mindent összevetve a tekintélyes képernyő lehet az együttes munka felülete.

Miracast modern műszaki megoldás: A Vezeték Nélküli Kijelző Adapter Miracast modern műszaki megoldást használ, ezáltal nincs szükség meghatározott alkalmazásokra vagy tartalmakra a működéshez. Az kellékünk az összes képanyaga átsugározható HDTV-re vagy monitorra.

Könnyed beállítás: Villámgyors csatlakoztatás után a HDTV-be vagy monitor HDMI és USB aljzataiba, egyből élvezhetjük a megjeleníteni kívánt tartalmakat a tekintélyes képernyőn. Az berendezés hatótávolsága akár 7 méter távolságból is megbízható marad.

Wireless Display Adapter Alkalmazás: Elérhető a Windows Áruházból PC-re és Windows Phone-ra. Az alkalmazás kínálja a kiegészítő biztonsági beállításainak módosítását, sőt még a firmware frissítését. Az alkalmazással személyre szabhatjuk az konstrukció beállításait, példának okáért az szerkentyű nevét, a nyelvét vagy a biztonsági beállításokat.

Vezeték nélküli Microsoft adapter kijelzőhöz
Vezeték nélküli Microsoft adapter kijelzőhöz