Ultra nagy kapacitású, dupla Door-In-DoorTM hűtőszekrényt mutat be az LG

Ultra nagy kapacitású, dupla Door-In-DoorTM hűtőszekrényt mutat be az LG

Az iparág első dupla „ajtó az ajtóban” kialakítású modellje kontúrüveges kivitelben érkezik

Az LG Electronics (LG) bejelentette terveit az első dupla Door-in-DoorTM kialakítású, ultra nagy kapacitású hűtőszekrény (LPXS34886C típus) bevezetésére 2015-ben. A díjnyertes ajtó az ajtóban kialakítás fejlesztésében az LG úttörő szerepet játszott, és ez azon csúcstechnológiájú innovációk közé tartozik, amelyekkel az érdeklődők a 2015-ös nemzetközi CES® kiállításon találkozhatnak Las Vegasban.

Ez az új típus, amely várhatóan elnyeri az ENERGY STAR® tanúsítványt, két független ajtó az ajtóban rekeszt tartalmaz, így felülmúlhatatlan kényelmet nyújt jobb elrendezéssel és könnyű hozzáféréssel – a hideg levegő lehető legjobb megőrzése mellett. A jobb oldali Door-in-DoorTM egyetlen gombnyomással elérhető kívülről, valamint belülről is, így kifejezetten ideális az olyan élelmiszerek tárolására, amelyeket miatt gyakran nyitogatjuk a hűtőt, mint például a nassolnivalók és italok. A bal oldali ajtó az ajtóban további könnyen elérhető tárolóhelyet biztosít az ajtó alján lévő kioldón keresztül. Az LG innovatív megoldása révén nem szükséges a teljes hűtőszekrény kinyitása minden alkalommal, így a hideg levegő vesztesége akár 47 százalékkal csökkenthető, hogy tovább frissek maradjanak az élelmiszerek.1

A professzionális kidolgozás része a kontúrkialakítású edzett üveg, amelyet az ívelt üvegen alkalmaztak. A fekete mintázatú kidolgozás elegáns megjelenést biztosít, amely nem csupán szemet gyönyörködtető, de kiküszöböli a külső ujjnyomokat és foltokat is. A hűtőszekrény EasyLift™ állványokkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a belső rekeszek magasságának nagyobb vagy szabálytalan alakú palackokhoz igazodó beállítását.

„Ajtó az ajtóban megoldásunk minden bizonnyal a valaha bevezetett egyik legnépszerűbb tervezési koncepciónk. Új, rendkívül nagy kapacitású hűtőszekrényünkkel az élelmiszerek elrendezésének lehetőségei tovább bővültek” — mondta Seong-jin Jo, az LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company elnök-vezérigazgatója.

Az LG ultra nagy kapacitású ajtó az ajtóban hűtőszekrénye tartalmazza a Smart Diagnosis™ funkciót is, amely lehetővé teszi az ügyfélszolgálati munkatársak számára az esetleges problémák gyors megállapítását telefonon keresztül. Az LG Smart Diagnosis™ okostelefonos alkalmazás2 segítségével a készüléktulajdonosok rögzíthetik és elemezhetik a hűtőszekrényből érkező, a javítási lehetőségekre vonatkozó azonnali javaslatokat tartalmazó jeleket.

Terméktulajdonságok:

  • Közel 1 köbméter hasznos terület
  • Dupla ajtó az ajtóban (Door-in-Door™)
  • Smart Cooling Plus™
  • Fresh Air Filter légszűrő rendszer
  • Smart Diagnosis™
  • Kontúrüveges burkolat
  • Elegáns LED-es belső világítás
  • EasyLift™ állványok

A CES 2015 kiállításon az LG standjának (Las Vegas Convention Center, Központi csarnok, 8204) látogatói testközelből is szemügyre vehetik az LG legújabb háztartási gépeit.

1 A levegő kicserélődési sebességének százalékos csökkenése az ajtó az ajtóban és egy középen nyíló dupla ajtó nyitása közötti összehasonlításban, 10 másodperc alatt. Az eredmények azonos LG® Door-in-Door™ kialakítású összehasonlítható típus tesztelésén alapulnak. Az eredmények típusonként és az ajtónyitás időtartamától függően eltérőek lehetnek.

2 Csak Android operációs rendszerű okostelefonokkal használható.

(forrás: lg.hu)