Új szint a szórakozásban – Megnyílt a londoni Samsung KX

Új szint a szórakozásban – Megnyílt a londoni Samsung KX

A Samsung megnyitotta KX élményközpontját London King’s Cross negyedében. A Coal Drops Yard területén látható új, 20.000 négyzetméteres bemutatóteremben a londoniak és a településbe érdeklődők megismerkedhetnek a helyi kultúrával és a Samsung speciális innovációival.

A látogatók helyi képzési egyesületek által rendezett eseményeken és workshopokon vehetnek részt, és közvetlenül fedezhetik fel a legfrissebb technológiákat. A költségmentes programok közé tartoznak:

Digitális pilótafülke: A rendkívüli csatlakoztatott vezetési élményt kínáló kellék az elsők közt tárja a közönség elé a felhasználóknak az önvezető modern műszaki megoldás jövőjét. A érdeklődők megismerkedhetnek példának okáért a Bixby okos asszisztenssel, amellyel a sofőr sima hangutasításokkal vezérelheti a rádiót, vagy kipróbálhatják azt a memóriarendszert, amely figyelmezteti a jármű vezetőjét, ha a figyelme lankadna. Mindemellett tesztelhetik az okosotthon irányítási funkciókat is, amelyekkel a gépjármű utasai akár ellenőrizhetik a hűtőjük tartalmát, vagy kezelhetik az otthoni kaputelefont.

Galaxy Graffiti: Az angol főváros a street art igazi centruma, ez ihlette a szerkezetet, amellyel a vendégek egy virtuális, 10 méter széles képernyőn megjelenő háttérre készíthetik el saját alkotásaikat. A londoni helyszíneket díszítő rajzokat ezentúl megoszthatják a közösségi média felületeiken.

DJ Galaxy: A zenerajongó felhasználóknak jellegzetes élményt nyújthat a színtér, ahol sajátos zenei témákat hozhatnak létre, adhatnak elő és rögzíthetnek egyetlen Samsung okostelefonnal.

AR Üzenet Fa: A látogatók AR üzeneteket hagyhatnak egymásnak az élményközpont “Csók-pontja” alatt.

3D-s én & kollázs én: Azok, akik szeretnék az önkifejezés egy mulattató formáját kipróbálni, elkészíthetik és hazavihetik saját 3D mini figurájukat, vagy a szelfijükből egy egyéni igényeknek megfelelő kollázst varázsolhatnak, amit megoszthatnak a közösségi médiában.

Újabb szolgáltatások:

Kávézó: Pompás hely nem messze dolgozók részére, hogy kiszabaduljanak az irodából és innen dolgozzanak, vagy akár baráti találkozókra egy kávékülönlegesség mellett.

Támogatási Center: A Samsung KX szakértői örömmel állnak a felhasználók rendelkezésére, legyen szó akár helyszíni termékbemutatóról, eszközök ellenőrzéséről vagy javításáról.

A Samsung KX ünnepélyes megnyitóján a King’s Cross negyedből származó művész, Mabel lépett fel, aki zenekarával és táncosaival egy háromemeletes, több mint kilenc méter magas színpadon szórakoztatta a közönséget. A kivételes, függőleges látványvilágú koncertet úgy tervezték meg, hogy okostelefonnal gördülékenyen rögzíthető legyen és a látogatók haladéktalanul megoszthassák azt a közösségi médiában. A Coal Drops Yard ikonikus “Csók-pontja” isteni helyszínt biztosított a megnyitóünnepségnek.

A Samsung KX-ben elérhető programokról és élményekről újabb információ a londoni Coal Drops Yard-on, azonkívül a www.samsung.com/uk/kx weboldalon válik hozzáférhetővé.