Új Samsung Galaxy A80: Add tovább a pillanatot

Új Samsung Galaxy A80: Add tovább a pillanatot

A Samsung elénk tárja a modern Galaxy A80 okostelefont, amit a digitális bennszülöttek részére terveztek, akik valós időben szándékoznának kapcsolatba lépni, játszani és megosztani egymással a pillanatot. A szerkezet olyan forradalmi újításokkal érkezik, mint a egész képernyős monitor, a forgatható kamera és az okos akku.

A korszerű Galaxy A80 okostelefont úgy alkották meg, hogy megfeleljen a kommunikáció legmodernebb formáit használó fogyasztók igényeinek is az élő közvetítések korában. A felhasználók egyre növekvő számban használják készülékeiket arra, hogy valós időben osszák meg élményeiket egymással, legyen az egy spontán készült fotó, egy élő videós közvetítés, vagy éppen együttes élményekre épülő online kapcsolat. Ebben a pillanatban a felhasználók éppen átlépnek „a szelfik korából” az „élő közvetítések korába”, amely magával hozza az igényt a minél tartalmasabb és a valódi kapcsolatok kialakítására. A Galaxy A80 ezt az átmenetet mozdítja előre és olyan újításokat ígér, mint a fantasztikus, egész képernyős monitor, a Samsung első forgatható kamerája és az okos aksi.

„Mindennek, melyet teszünk, a felhasználók igényei állnak a középpontjában. A Samsung szakértelmének, mindenre kiterjedő lehetőségeinek és a felhasználói igények globális ismeretének hála utánozhatatlan helyzetben van annak érdekében, hogy mindenki részére elhozza a mobilinnováció új korszakát – nyilatkozta DJ Koh, a Samsung IT és mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy A széria jó néhány modellt ajánl, amely garantálja, hogy mindenki megtalálja az sajátos igényeinek ideális készüléket, amely biztosítja az önkifejezést. A Galaxy A80 prémium funkciókat nyújt a digitális bennszülöttek részére, akik szeretnék az élő közvetítések korának minden lehetőségét kihasználni.”

Örökítsd meg a valóságot

A Galaxy A80 a Samsung első forgatható kamerájával lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy zökkenőmentesen örökítsék meg az őket körülvevő világot. A telefon hátuljába épített három kamera automatán felugrik és megfordul a Szelfi mód kiválasztásakor. Az modernizált mechanizmus előlapi és hátlapi módban is ugyanazt a rendkívüli, tripla kamera élményt nyújtja, ugyanazokkal a nagyfelbontású lencsékkel, mindent összevetve a minőség mindenkor garantált.

A 48 megapixeles főkamerával a felhasználók remekül éles, élénk képeket hozhatnak létre éjszaka és nappal éppúgy. A Galaxy A80 3D Mélységérzékelő kamerájával Élőfókusz videók is állíthatók elő, melyek alatt a kamera feltérképezi a környezetet. Az Ultraszéles látószögű lencsének betudhatóan, amely az emberi szemmel azonos látószöget nyújt, így úgy örökíthetjük meg az emlékeinket, miközben megéltük azokat.

A Szuperstabil videófelvétel segédkezésével kényelmesen állíthatók elő felvételek a videó rázkódásának csökkentésével, ezáltal biztosítva a cicoma mentes, professzionális akció-videók rögzítését. A újabb okos kamerafunkciókkal egyesült erővel az A80 képes a lehető legjobb képsorok rögzítésére. A Jelenetoptimalizáló akár 30 helyzetet képes felismerni és feldolgozni, a Hibaérzékelés (Flaw Detection) szerepkör ugyanakkor automatán mutatja a lehetőség szerinti hibákat még mielőtt elkészülne a kép.

Lenyűgöző multimédiás impulzus

A forgatható kamerának betudhatóan a felhasználók egész egészében élvezhetik a Samsung Új Infinity Display megjelenítője által nyújtott élményt. A 6,7 colos FHD+ felbontású Super AMOLED monitornak hála a Galaxy A80 a tartalmakat a lehető legélénkebb és legrészletgazdag módon jeleníti meg a problémamentes játék, videózás, fotó-nézegetés és story-pörgetés érdekében.

A Galaxy A80 Dolby Atmos hangzásával átadhatjuk magunkat a zenének, fülhallgatóval vagy Bluetooth hangszóróval párosítva mindazonáltal 360 fokos hangélményt nyújt.

Maradj tovább kapcsolatban

A Galaxy A80 3 700 mAh kapacitású akkumulátorával és a 25 wattos Szupergyors töltéssel a felhasználók hosszabb ideig kapcsolatban maradhatnak és rugalmasabban használhatják a készüléket, minimális töltési idővel, ezáltal nem maradnak le egyetlen pillanatról sem.

A Galaxy A80 nagy tudású akkumulátorral érkezik, amely megtanulja a felhasználó napi rutinját és alkalmazáshasználati szokásait, az eszköz energiafelhasználását mindazonáltal ezekhez igazítja. Az Adaptív Energiatakarékosság biztosítja a fogyasztóknak, hogy örökösen visszajelzést kapjanak az aksi hatékonyságáról a legjobb teljesítmény elérése érdekében.

Hozzáférés bárhol, bármikor – a legnagyobb biztonságban

A Galaxy A80 Önvezérelt Optimalizálás olyan MI alapú teljesítményoptimalizáló szoftvert ígér, amely az példa nélküli felhasználási információk alapján állítja be az akkumulátort, a processzort és a memóriát, ezáltal elősegíti a masina gyorsabb üzemelését és az alkalmazások elindítását, mikor is szükség van rájuk.

A Bixby Rutinok a mindennapokban nyújtanak segítséget, megtanulják hogyan használják a felhasználók a heterogén appokat, elemzik a szokásaikat, ezáltal tudják, hogy mikor, milyen funkciókra van éppen szükség. A Bixby Rutinok segédkezésével az egyéni beosztásnak megfelelően automatizálhatók az olyan mindennapi feladatok, akárcsak a vezetés vagy a munkaidő.

A Samsung Knox, a Samsung kiváló színvonalú biztonsági platformja azért készült, hogy védelmet nyújtson a chipkészlettől kezdve szoftverig, ezáltal a felhasználók gondtalanul élvezhetik a kapcsolat nyújtotta szabadságot a Galaxy A80 szerkezettel. Ez kínálja a Samsung Pass használatát az applikációk és weboldalak eléréséhez a biometrikus azonosítás igénybevételével. A könnyed felhasználhatóság érdekében a gépezet képernyőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasóval érkezik, ezáltal a felhasználók biztonságban tudják feloldani az eszközt.

Az aktív életmód pompás kiegészítőjeként a Galaxy A80 gombokkal vagy szabadkézzel aktiválható Bixby asszisztenssel érkezik, amellyel a felhasználók kényelmesen juthatnak hozzá a számukra értékes információkhoz. A újabb funkciók, mint a Bixby Vision, a Bixby Home vagy az Emlékeztető, akár útközben is nehézség nélkül elérhetők. A Galaxy A80 olyan, nélkülözhetetlen Galaxy funkciókkal érkezik, mint a Samsung Health vagy a Samsung Pay.

Fejezd ki stílusod mutatós dizájnnal!

A Galaxy A80 három színben, arany, fehér és fekete, válik hozzáférhetővé. Az angyal aranyban megtalálható egy kis rózsaszín, miközben a szellem fehér kék részecskéket is magába foglal, ezáltal ezek a masinák a fény irányától és a visszaverődéstől függően különféle színekben pompáznak.

A Galaxy A80 kialakítása megnyerő és ergonomikus, ergonomikus formája biztosítja, hogy kényelmesen illeszkedjen a kézbe, mindent összevetve mindenhol és mindenkor játszva hasznavehető.