Új gamer Dell modellek PC-s játékokhoz

Új gamer Dell modellek PC-s játékokhoz

A Dell megerősítette jelenlétét a PC játékok piacán a heterogén szinteken játszó és eltérő árkategóriák iránt érdeklődő gamerek részére kifejlesztett Alienware és Inspiron játékrendszerek megjelenésével. A modern Inspiron modellek kedvező áron biztosítják azt a teljesítményt, amit a leginkább közkedvelt számítógépes játékok manapság megkövetelnek, és csaknem kiegészítik az Alienware által 20 éve képviselt szakértelmet.

„A számítógépes játékok népszerűbbek, mint valaha. Az előrejelzések alapján 2018 végére az árusított hardverek ára eléri a 35 milliárd dollárt a virtuális valóságnak, azonkívül az izgalmas e-sportoknak és játékversenyeknek betudhatóan. Fölöttébb büszkék vagyunk arra, hogy az egész világon játékosok sokaságának okozunk örömöt a játékhoz kifejlesztett új Inspiron kellékekkel, ráadásul a Dell és az ELEAGUE közt létrejött partnerkapcsolattal, azonkívül támogatjuk az e-sport közösséget, amelyiknek tábora 2017-ben várhatóan 145 millió fősre duzzad” – mondta Bryan deZayas, a Dell Gaming igazgatója.

Dell-megoldások minden játékosnak

Az Alienware konkrétan a jelentős hatékonyságú, prémium számítógépeket használó játékosok részére ajánl megoldásokat, de számottevő felhasználói igény van a megfizethetőbb játékrendszerekre is. A játékosok nem egyformán játszanak, mindent összevetve a konkrétan játékhoz fejlesztett új Inspiron áruk új árkategóriában teszik elérhetővé az azonnali használatra kész játékrendszereket. A legkorszerűbb Inspiron 15 Gaming laptop az Inspiron termékvonal játékosok részére kifejlesztett laptopcsaládjának első tagja. A Dell kitűzött célja, hogy tovább bővíti az árérzékeny játékosoknak szánt gépek kínálatát.

Alienware: prémium játékélmény

A 4K játékhoz, amellett a virtuális valóság és a legfrissebb, legvadabb PC játékok használatához fejlesztett modellek alkotója, az Alienware a magas produktivitású játékgépek specialistájaként ismert. Az Alienware palettáján VR- és 12k-kompatibilis készülékek, illetve nagyszámú mérnöki fejlesztéssel büszkélkedő új, VR-kompatibilis laptopok láthatóak.

A modern, 7. generációs Intel Core processzorokkal, a korszerű NVIDIA grafikus vezérlőkkel és az SSD-technológiával az Alienware felpörgeti a modern évet. Ez azt jelenti, hogy az Alienware 15 és 17 laptopok még több lehetőséget nyújtanak, példaként opcionális 99 wattórás akkumulátort az Alienware 15 és 17 tekintetében, vagy akár 10 óránál is hosszabb akkumulátor-üzemidőt és Full HD megjelenítőt. A közepes méretű Alienware Aurora asztali számítógép tovább fokozza a teljesítményt a korszerű Intel processzorokkal: a Cinebench R15 CPU akár 10%-os, a 3DMark Time Spy CPU tesztjei alapján akár 18%-os a teljesítménynövekedés – hogy jól induljon a 2017-es év.

Új liga: a Dell és az ELEAGUE együttműködése új szintre emeli a professzionális játékot

Az e-sportok népszerűsége kitűnően mutatja azt a rendkívüli kulturális változást, amely alatt a számítógépes játékok hobbiból világszintű kulturális és digitális jelenséggé váltak. Az e-sportok rajongótábora már most vetekszik a jégkorongszurkolók számával. A következő három évben az e-sportok közönsége nemzetközileg 256 millióról 345 millióra növekszik, a szektor bevétele mindazonáltal meghaladja ezután az 1 milliárd dollárt. A Dell büszkén jelenti be új együttműködését az ELEAGUE ligával, hogy olyan első osztályú, modernizált e-sport versenyeket rendezzenek, amelyeket televízión és internetes platformokon is követhet a nézők.

A Dell az ELEAGUE, a Turner and WME IMG által működtetett professzionális e-sport liga hivatalos partnere és kizárólagos PC-hardver szolgáltatója. A TBS és a Twitch élőben közvetíti a 2017-es ELEAGUE minden versenyét, elsőként az ELEAGUE Majort – a Valve közkedvelt Counter-Strike: Global Offensive játékával – január 22. és 29. közt. A versenyeken a professzionális játékosok és a szervezők igényeinek alkalmazható, magas produktivitású hardvert kell használni. Az Alienware Aurora számítógépekből és 24 hüvelykes, 144 Hz-es Dell játékmonitorokból álló rendkívüli sebességű és teljesítményű rendszereken az ELEAGUE résztvevői a verseny kaotikusabb pillanataiban is a legjobbat nyújthatják.

A 2017-es ELEAGUE programtervével kapcsolatos újabb bejelentések a következő hetekben várhatók a Dell, az Alienware és az ELEAGUE platformjain.

Elérhetőség:

Az Alienware 15 és 17, azonfelül az Alienware Aurora már Magyarországon szintén rendelkezésre áll.
Az Inspiron 15 Gaming Magyarországon várhatóan tavasztól áll rendelkezésre.