Office for Mac 2016 új funkciókkal

Microsoft Office 2016 for Macintosh

16 nyelven és 139 országban elérhető már a Microsoft Office 2016 Macintosh gépekre, az Office for Mac. A felhasználók visszajelzéseit is figyelembe vették a megújult Word, Excel, PowerPoint, Outlook és OneNote felületének, illetve funkcióinak kialakításakor. Az eredmény egy gyors és megszokott kezelőfelülettel ellátott programcsomag.

Microsoft Office 2016 for Macintosh Outlook
Microsoft Office 2016 for Macintosh Outlook

Az Office for Mac szerves részét képezi a Microsoft felhő alapú szolgáltatásainak, a dokumentumok minden arra alkalmas eszközről elérhetőek, szerkeszthetők. Ugyanakkor másokat is meghívhatunk egy-egy fájl közös szerkesztésére, köszönhetően az új, beépített megosztási funkciónak. Mivel az Office for Mac teljesen kompatibilis a PC-ken vagy más eszközökön futó Office rendszerekkel, így a formázás vagy az adatvesztés miatt sem kell aggódnunk.

Microsoft Office 2016 for Macintosh PowerPoint
Microsoft Office 2016 for Macintosh PowerPoint

Új és hasznos funkciók is segítik a mindennapi munkát, ide értve a dizájnelemeket is. Az Excel for Mac által előnézetben felkínált diagramok, az új PivotTable Slicer által megszűrt és rendezett nagy adatállományok, a PowerPoint továbbfejlesztett Előadói Nézete, ahol hasznos információk jelennek meg az előadó számára, az Outlook automatikus párbeszéd szerinti rendezése, illetve a OneNote kézírás felismerő képessége a fényképeken egyformán a munka hatékonyságát növelik.