Nagypál Krisztina kisvártatva utazik a londoni Miss World versenyre

Nagypál Krisztina kisvártatva utazik a londoni Miss World versenyre

Százöt állam küldötte vesz részt december 14-én az ez évi Miss World versenyen, amelyen Magyarország Szépe is ott lesz. A 23 éves Nagypál Krisztina november centrumában indul Londonba.

“Mentálisan és fizikálisan is készülök a londoni Miss World versenyre. Próbálok figyelni az egészségemre, az életmódomra, az étkezésemre. Tömérdek ruhát kell vinnem magammal, két nagy bőrönddel, egy kicsivel és egy kézitáskával fogok utazni” – mondta Nagypál Krisztina az M1 aktuális csatorna műsorában.

Mint elhangzott, szabályok rögzítik, milyen ruhából hány darabot kell kivinni a versenyre, szükség van példaként öt koktélruhára és hat fekete mutatós ruhára.

Nagypál Krisztina kitért arra, hogy több kísérőrendezvényen, eseményen, vacsorán is részt kell venniük. Hangoztatta még: 24 órán át figyelik, ki miként viselkedik, milyen a megjelenése, milyen kiegészítőket, ruhákat visel.

Hangoztatta, hogy a Miss World verseny oldaláról, azonkívül saját közösségi oldaláról is letölthető már az az alkalmazás, amellyel a szimpátiaszavazáson lehet részt venni. “Egy képre egy szavazat adható, aki ezt megnyeri, biztosan bekerül a Top 20-ba” – emelte ki Nagypál Krisztina.

Ordasi Zsolt stylist azt mondta el, hogy Magyarország Szépe egy hónapon át lesz kint Londonban. “Krisztinek ott a helye a döntősök közt, ezt érzik a hazai divatvilágban is azok, akik ruhát biztosítanak erre a versenyre”.

Nagypál Krisztina egy Zsolnay-porcelánból készült Szabadság-szobrot visz magával ajándékba a londoni versenyre, amerre egyedül fog kiutazni. Mint elhangzott, Magyarország Szépe nemzeti ruhával, ugyanakkor nemzeti tánccal is készül.

mti