Megéri a stíl bútor felújítás, hiszen olcsóbb

Kispál Sándor budapesti bútorasztalos mester, bútor felújítás

Jó bútort nehéz találni vagy nagyon drága. Éppen ezért van, hogy a legtöbben megbecsülik a meglévő, kényelmes és elegáns bútorokat és inkább a felújítás mellett döntenek, semmint vásárolnának újat. A stíl bútor felújítás azonban hozzáértő szakembert igényel, akinek a megtalálása nem egyszerű feladat.

Kispál Sándor budapesti bútorasztalos mester, bútor felújítás szakértő
Kispál Sándor budapesti bútorasztalos mester, bútor felújítás szakértő

Sokszor lehet hallani, hogy a stíl bútor felújítás nem éri meg, vásárolni kell újat, az olcsóbb. Ezt általában az új bútorok készítői hangoztatják, vagy olyan berendezési tárgyakra vonatkozik, amelyek eleve olcsók és gyengébb minőségűek. Amikor azonban egy meglévő, jól használható és időtálló bútorról beszélünk, akkor a bútor felújítás igencsak príma és olcsóbb alternatíva lehet.

Persze nagyon nem mindegy, hogy a stíl bútor felújítás során kit választunk. Kispál Sándor budapesti bútorasztalos mester már régóta foglalkozik bútorok felújításával, és antik bútor restaurálásával. Számára nem okoz problémát a stíl bútor felújítás során a csavarkitörések javítása, hogy ismételten jól funkcionáljon a berendezésünk. Az asztalos mester képes eltüntetni a bútor felületén található karcokat is, amelyek a napi használat jellegéből, vagy egy csíntalan gyerek nemtörődömségéből erednek.

A stíl bútor felújítás lehetőséget nyújt az esztétikai hibák, sérülések javítására, sok esetben akár a helyszínen, az Ön otthonában. Mennyi bosszúságot képes okozni egy megereszkedett ajtó vagy egy szétesett fiók. Még nagyobb lesz a bosszúság, ha a stíl bútor felújítás helyett az otthoni barkács megoldásokat választjuk. Ez ugyanis vagy ront a helyzeten vagy csak átmeneti megoldást nyújt, de a legközelebbi alkalommal már esetleg az asztalosnak is nagyobb lesz a munkája vele.

Kispál Sándor budapesti bútorasztalos mester, bútor felújítás
Kispál Sándor budapesti bútorasztalos mester, bútor felújítás

A stíl bútor felújítás ugyanakkor nem kizárólag az asztalos munkákról szól. Ide kell érteni a kárpitozást vagy a fém részek felújításának folyamatait is. Éppen ezért a stíl bútor felújítás egy összetett, komplex folyamat, amelyet érdemes igazi szakértőre bízni. A szakember ugyanis képes kiválasztani a legmegfelelőbb anyagokat és eljárási metódusokat, hogy a stíl bútor felújítás után a megrendelő teljes elégedettséggel használja a tárgyakat.

Kispál Sándor bútorasztalos mester ilyen, mert számára ez a munka hivatás is egyben, és a stíl bútor felújítás szinte hobbinak számít. A stíl bútor felújítás mellett a mester antik bútor restaurálást is vállal, illetve egyedi bútorokat is készít megrendelésre.