Már mobil kompatibilis a Samsung Smart UX Center

Már mobil kompatibilis a Samsung Smart UX Center

A Samsung Smart UX Center SDK egy nyílt, androidos Smart UX-hez fejlesztett interfész, amely 2015-ben került piacra. A csomag szerepkör és eszközei hozzájárulásával az alkalmazásfejlesztők nagyszámú nyomtatási szerepkört integrálhatnak egy szimplán igénybe vehető felhasználói kezelőfelületbe.

A korszerű frissítéssel a Samsung kibővítette a Smart UX Center SDK elérhetőségét és felhasználhatóságát, ugyanis a csomag már okostelefonokon, táblagépeken és más mobileszközökön is felhasználható.

„A Samsung Electronics úttörőnek számít a nyomtatás területén: pillanatnyilag is egy nagy tudású irodai környezet létrehozásán dolgozunk. Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk fejlesztéseink korszerű fázisát, a multifunkciós nyomtatóinkhoz csinált Smart UX Center Szofverfejlesztői Csomag mobiltechnológiával való kiegészítését” – mondta David SW Song, a Samsung Electronics Printing Solutions üzletágának alelnöke. – „A Smart UX Center SDK mobilverziója a külső fejlesztők által létrehozott androidos alkalmazások körét is jócskán kibővíti.”

A Smart UX Center korszerű frissítése sőt még, hogy mobil kompatibilissé vált, már kártyaolvasó-támogatást is magába foglal. Ez kínálja, hogy a többfunkciós printerek (multi-function printers, MFPs) ellenőrizzék a külső kezelőeszközök (HID) kártyaolvasójának elérhetőségét, és hitelesítési adatokat szolgáltassanak.

A modern szoftverfrissítés a Smart UX Centerre vonatkozó útmutatót is magába foglal, ezáltal a fejlesztők leginkább hozzáférhetnek a Samsung tervezői erőforrásaihoz az alkalmazások létrehozása alatt. Ezenkívül frissültek a számláló- és a hálózati proxy-információk is.

A Samsung Smart UX Center a Samsung MFP-nyomtatók (beleértve a MultiXpress- és a ProXpress-sorozatot is) Android alapú érintőképernyős vezérlőpanele. Az UX Center az eltérő alkalmazásokon és widgeteken keresztül másolást, beolvasást és nyomtatást kínál a fogyasztóknak.