Magyarországra is megérkeztek a Samsung összehajtható újdonságai

Magyarországra is megérkeztek a Samsung összehajtható újdonságai

A Samsung legkorszerűbb összehajtható csúcsmodelljein egészen jellegzetes benyomás a tartalomfogyasztás és -készítés, merthogy kialakításuknak hála sokkal több is kihozható belőlük, mint a tradícióknak megfelelő okostelefonokból. A videós tartalmak több mint felét már mobilon indítják el és hazánkban is a felhasználók 94 százaléka használja az okostelefonját napi szinten erre A Galaxy Z Fold3 5G óriási 7,6 colos főképernyője olyan, akár egy kis méretű mozivászon, a Galaxy Z Flip 5G-vel ugyanakkor bárhol szemrevételezhetők a legfrissebb sztorik. A szerkezetek már elérhetők a hazai boltok polcain, most 4 hónapos, díjmentes YouTube Premium próba hozzáféréssel.

A videós tartalmak vagy a streaming szolgáltatók filmjei is teljesebb élményt biztosítanak nagyobb megjelenítőn, a Galaxy Z Fold3 5G megjelenítő alatti kamerájának hála mindazonáltal az egész képernyőn élvezhetők a filmek. Azok, akik egyből megosztanák barátaikkal a reakcióikat, a Többablakos módban akár egy csevegő alkalmazást és egy közösségimédia-felületet is megnyithatnak a videó mellett. Nem mindennapi Rejtett zsanér biztosítja, hogy a korszerű összehajtható szerkezetek stabilan álljanak heterogén szögben kihajtva és ezáltal alkalmasak legyenek Hajlított módban való használatra is.

A Z Flip3 5G szerkezeteket úgy tervezték, hogy a felhasználók a fantasztikus minőségben örökíthessék meg és nézhessék újra a kivételes pillanatokat. A legkorszerűbb kamerafunkciókkal a felhasználók megdöbbentő szelfiket alkothatnak Hajlított módban, a videók tekintetében ugyanakkor a kép a monitor felső felére, az olyan vezérlőeszközök, akárcsak a fényerő- vagy a hangerőszabályozó mindazonáltal az alsó részére kerül. Mindazoknak, akiknek igazán kardinális untalan online jelenlét és nem óhajtanának lemaradni egyetlen izgalmas történetről sem, a kompakt és multifunkcionális Z Flip lehet az nagyszerű alternatíva. A 120 Hz adaptív frissítési ráta hozzájárulásával mindkét készüléken egész pompájukban jelennek meg a legpörgősebb filmek is.

A Samsung és a YouTube együttműködésének hála a felhasználók most kedvezményesen férhetnek hozzá a videómegosztó kínálatának legjavához. Az újonnan vásárolt összehajtható csúcskészülékek mellé 4 hónap díjmentes YouTube Premium próbaidőszak jár A YouTube Premium szolgáltatással reklámok és megszakítás nélkül élvezhetők a legkorszerűbb tartalmak, és akár más alkalmazások is használhatóak videózás közben, ezáltal Többablakos módban még hatékonyabb lehet munkavégzés. A Samsung és a YouTube együttműködésének keretében a YouTube alkalmazás a modern összehajtható konstrukciók tekintetében automatán alkalmazkodik a képernyőbeállításhoz és kihasználja az továbbfejlesztett megjelenítők előnyeit.

A tartalmas kikapcsolódást a Samsung legmodernebb kiegészítői is támogatják. A Galaxy Buds2 a cég korábbi legkisebb és legkönnyebb fülhallgatója, amellyel a felhasználók egész figyelemmel vehetnek részt a tevékenységükben. A kétutas dinamikus hangszórók éles, tiszta magas hangokat és mély basszust sugároznak, az aktív zajszűrő szerepkör ugyanakkor hasznos segítség csökkenteni a nem kívánatos háttérzajt. A filmélményt semmi sem zavarhatja meg, ha a bejövő értesítéseket a vetítés idejére a telefonról a Galaxy Watch4 okosórára irányítják, amely a Galaxy ökoszisztémával egész értékű kommunikációs eszközzé válhat, míg folytonosan figyeli a felhasználók egészségi állapotát. Az okosóra a Samsung új BioActive érzékelőjével kompakt kialakítása mellett is precíz mérésekre képes. Ez a három az egyben egység egyetlen chippel képes működteti az optikai pulzusmérőt, az elektromos szívérzékelőt és a BIA egységet, ezáltal a felhasználók megmérhetik a vérnyomásukat, a véroxigén szintjüket, megismerhetik és mostantól a testösszetételüket is ellenőrizhetik.

„A Galaxy Z Fold3 5G és a Z Flip3 5G konstrukciókat a tartalomfogyasztás és -gyártás új generációjához tervezték – hangoztatta Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – Jelentős boldogság számunkra, hogy a YouTube-nak betudhatóan most minden új felhasználó kihozhatja a legtöbbet ezekből a speciális csúcsmobilokból.”

Árak és elérhetőség

A két új Galaxy Z készülék augusztus 27-től megvásárolható. Magyarországon a Galaxy Z Fold3 5G 256 GB 699 990, az 512 GB-os változat 729 990 forintos, miközben a Galaxy Z Flip3 5G 128 GB 399 990, a 256 GB-os változat 419 990 forintos ajánlott vásárlói áron válik hozzáférhetővé. A Galaxy Buds2 54 990 forintos ajánlott vásárlói áron ajánl egész nap ergonomikus viseletet.

A Galaxy Watch4 40 mm-es Bluetooth fajtája 99.990 forint, a 44 mm-es, 109.990 Ft, a 40 mm-es LTE modell 119.990 forintos, valamint a 44-mm-es 129.990 forintos ajánlott vásárlói áron válik hozzáférhetővé. A 40 mm-es változat Fekete, Ezüst és Rózsaarany színben, amíg a 44 mm-es változat Fekete, Ezüst és kifinomult Zöld színváltozatban elérhető. A Galaxy Watch4 Classic 42 mm-es Bluetooth verziója 134.990 forintos, a 46 mm-es 149 990 forintos ajánlott vásárlói áron válik hozzáférhetővé, a 42 mm-es LTE változat mindazonáltal 154.990 forintos, a 46 mm-es LTE 169 990 forintos ajánlott vásárlói áron elérhető. A 42 mm-es és a 46 mm-es modellek is Fekete és Ezüst árnyalatokban lesznek kaphatóak.