Lamella ajtó és ablak szakmai hozzáértéssel

Lamella ajtó és ablak szakmai hozzáértéssel

Itt az új lehetőség, a CSOK, így egyre többen vágnak bele az építkezésbe, vagy építtetésbe. Alapoznak, falakat húznak, nyílászárókat építenek be és még sorolhatnánk a feladatok hosszú listáját. De honnan szerezzünk megfelelő építőanyagot? A nyílászárók, az ajtók és ablakok terén van egy tippünk.

Budapest, illetve Buda egyik nagy forgalmú értékesítő központja a Lamella Ajtó-Ablak Kft. Az itt dolgozó szakemberek nem csak nagy kínálattal, de óriási tapasztalattal is rendelkeznek. Számos panel lakás mellett családi házak, társasházak, középületek ablak és ajtó cseréjét végezték már el. Ebben a szakmában pedig a tapasztalat nagyon sokat jelent. Így lehet elérni, hogy az ablak vagy az ajtó csere, illetve új esetén a beépítés gyorsan, pontosan és tisztán valósuljon meg. Ez az ügyfélnek és a szolgáltatónak egyaránt elégedettséget biztosít.

Lamella ajtó és ablak szakmai hozzáértéssel
Gealan hőszigetelt ablak profil

A kínált termékek széles választékban elérhetők Budapest teljes területén, valamint a környékben. A műanyag nyílászárók a jól ismert és megbízható német Rehau, illetve a Gealan, a Deceuninck és a Veka profilgyártó cégek vázán alapulnak, különféle, igény szerinti üvegezési megoldásokkal. Természetesen a kínálatból nem hiányozhat az egyre gyakrabban keresett beltéri fém biztonsági bejárati ajtó, ahol az ajtó szárnyrésze 2,5 mm vastag magas minőségű acéllemezzel, belseje pedig acélszerkezetű biztonsági merevítéssel rendelkezik. Jóllehet a cég fő profilja az ajtó és az ablak, ennek ellenére a kiegészítők, mint pl. harmonika ajtó, napellenző, redőny, reluxa, roletta, szalagfüggöny, szúnyogháló vagy a védőrács szintén a kínálat részét képezik.

Lamella ajtó és ablak szakmai hozzáértéssel
Veka hőszigetelt ablak profil

Persze az anyagi oldalról nézve szintén elfogadhatónak kell lennie minden terméknek. A Lamella Ajtó-Ablak Kft. gondosan ügyel arra, hogy ár-érték arányban a lehető legtöbbet kínálja ügyfeleinek. Ebbe nem csak a termék megvásárlása, de a kivitelezés és az esetleges jótállás is benne foglaltatik. Teljes körű szolgáltatás, mindez az Ön kényelme érdekében.