Időt és energiát spórol a Güde fahasogató

Güde fahasogató és rönkhasító

Csinálja otthon! A profi Güde fahasogató segítségével. Válogasson a különféle hidraulikus rönkhasító gépekből és darabolja fel Ön a saját, vagy az értékesíteni kívánt tűzifáját.

Mindenkinek az otthon melege, a pihenés és a kikapcsolódás jut eszébe a kandallóról. Nem csoda, ha egyre inkább terjednek a különféle tűzterek, és ezzel egy időben egyre nagyobb az igény a tűzifára. Az önmagában sem olcsó fa azonban még drágább lehet, ha feldarabolva és felhasogatva kérjük házhoz szállítani. Egyesek éppen emiatt döntenek úgy, hogy vásárolnak egy kisebb teljesítményű, ámde kiválóan használható Güde fahasogató gépet. Mások inkább a vállalkozás, a bérmunka szellemében beruháznak egy komolyabb hidraulikus rönkhasító vásárlásába. Bármi is vezérelje, a Güde márkanév a hosszú távú megbízhatóságot kínálja.

Güde fahasogató és hidraulikus rönkhasító négyes kés
Güde fahasogató négyes kés

Güde fahasogató többféle teljesítménnyel

A Güde által kínált fahasogató berendezések nem csak minőségi alapanyagukkal és összeszerelésükkel vívták ki a vásárlók elismerését. A hidraulikus rönkhasítók egyaránt alkalmasak méterfára és kuglira, ráadásul működtethetők kardán vagy elektromos hajtással is. A fahasogató képes akár 13 tonna hasítóerővel hatni, ezáltal a legkeményebb fa sem tud ellenállni. A cég természetesen különféle hasítóékeket is biztosít a tökéletes megoldás érdekében. A négyes késsel akár „kályhakész” méretre darabolhatja a fát.

A Güde fahasogató típusok üzemeltethetőek egy- vagy három fázisról is. A komolyabb rönkhasító akár traktorra is függeszthető, ahol a kardánhajtás segítségével vihetjük át a hasítóerőt. Ez utóbbi persze a mobilitást is jelenti, akár házhoz is mehetünk a fahasogatóval és bérmunkát vállalhatunk.

Güde fahasogató és hidraulikus rönkhasító
Háromfázisú Güde fahasogató és hidraulikus rönkhasító

Már a legkisebb rönkhasító is alkalmas egészen 1 m hosszúságú rönkök feldolgozásáig, de az asztalmagasság állíthatósága révén ezen belül bármilyen famagassághoz alkalmazhatjuk.

A Güde fahasogató ára gyorsan megtérülhet, főleg abban az esetben, ha nagyobb mennyiségű fáról beszélünk. Ennek szellemében a rönkhasító kiváló választás lehet kisebb vagy nagyobb közössége, társasházak, vadásztársaságok, erdészetek számára, ahol a fa feldolgozásának fáradtságos és időigényes műveletét szeretnék leegyszerűsíteni. A Güde hidraulikus rönkhasító gyorsan és eredményesen végzi el a feladatot, ezáltal időt és pénzt spórol meg tulajdonosának.