Exkluzív BMW M Performance alkatrészek a modern BMW M8 Coupé és a modern BMW M8 Cabrio kvartettjéhez

Exkluzív BMW M Performance alkatrészek a modern BMW M8 Coupé és a modern BMW M8 Cabrio kvartettjéhez

A nagyteljesítményű luxus sportautók megjelenését, sportosságát és csodálatos varázsát változatos opciók átfogó palettája fokozza, már a piaci premierrel egy időben.

A mindenre kiterjedő versenysport-technológiával felvértezett új BMW M8 Coupé (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 10,5 – 10,6 liter / 100 km; vegyített károsanyag-kibocsátás: 238 – 242 gramm / km) és új BMW M8 Cabrio (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 10,6 – 10,8 liter / 100 km; vegyített károsanyag-kibocsátás: 241 – 246 gramm / km) pár hónapon belül új mércét állít fel a hétköznapokban is hibátlanul hasznavehető, nagyteljesítményű luxus sportautók prémium szegmensében: a BMW M8 GTE hosszú távú versenyautó technológiai arzenáljának legjava egy tömegtermelésben kínált kvartettben ölt új testet. Ugyanez igaz a BMW M Performance alkatrészek exkluzív palettájára is, amit a bajor prémiumgyártó már az alap BMW M8 sportmodellek (441 kW / 600 lóerő) és a felfokozott teljesítményű BMW M8 Competition sportmodellek (460 kW / 625 lóerő) piaci premierjével párhuzamosan elérhetővé tesz megrendelői részére. Az utólagosan felszerelhető opciók mind megjelenés, mind sportosság tekintetében tovább fokozzák a modern BMW 8-as széria csúcsmodelljeit és újabb szintre emelik az élsportolók személyre szabhatósági lehetőségeit. A BMW M Performance alkatrészek – a bajor prémiumgyártó mesés hagyományát követve – hibátlanul harmonizálnak egymással és konkrétan a korszerű csúcsmodellek karakteréhez igazodnak. A sportos megjelenésen túl ezenkívül az opciók funkcionális szerepet is betöltenek, a könnyűszerkezetes járműépítés és az aerodinamika szempontjából éppúgy. Mindez nem utolsósorban a BMW M Performance alkatrészeket is fejlesztő BMW M GmbH átfogó motorsport-tapasztalatának köszönhető.

Szénszálból készült karosszéria-kiegészítők az összes régebbinél magabiztosabb kisugárzásért

A szénszálból készült BMW M Performance karosszéria-kiegészítők a külön választható extrafelszereltség részeként megrendelhető M Carbon külső felszereltségi csomaggal felszerelt új BMW M8 sportmodellek egyidejűleg dinamikus és jó megjelenésű, motorsportos kisugárzását fokozzák. Amíg a BMW M Performance küszöbtoldatok a korszerű kvartett hosszan elnyúló jármű-sziluettjét nyomatékosítják, addig a szénszálból készült BMW M Performance hűtőrács és az szintén szénszálból készült BMW M Performance oldalsó légkivezető-nyílások a lenyűgöző első benyomást erősítik. A konkrétan a korszerű BMW M8 sportmodellek részére kifejlesztett, exkluzív alkatrészek mindegyik kézzel készültek, a elbűvölő szénszál-mintázatot ugyanakkor nagyszerű felületkezelés és magasfényű polír borítja. A BMW M Performance alkatrészek ezáltal nem kizárólagosan az UV-sugárzás és a magas hőmérséklet, de a nagynyomású mosók káros hatásainak is ellenállnak. Amiképpen a BMW M Performance motorborítás is, amely a motorháztető felnyitását követően csodálatos, intenzív motorsport-hangulatot áraszt.

A legkeményebb kihívások ellen: BMW M Performance sport fékbetétek

Rövidebb féktávolság, gyorsabb rendszerreakció és jobb hőálló képesség: a BMW M Performance sport fékbetétek több szempontból is kimagaslóak. A BMW Motorsport hosszú távú versenyfutamain kifejlesztett és tökéletesített alkatrészeknek betudhatóan a bajor prémiumgyártó kuncsaftjai versenyautós kormánymozdulatokkal, az összes régebbinél dinamikusabb tempóban érkezhetnek meg egy-egy kanyarba a korszerű BMW M8 Coupé és a modern BMW M8 Cabrio volánja mögött.

BMW M Performance Pro sportkormány példás markolattal

A modern BMW M8 sportmodellek határig tartó feszegetésekor kulcsfontosságú funkció hárul a BMW M Performance Pro sportkormányra, amit szénszálból készült váltófülekkel és szénszál/Alcantara vagy szénszál/bőr borítással biztosít fogyasztóinak a cég. Speciálisan ívelt karimájának és Alcantarával húzott, precíz hüvelykujj-kiképzésének hála a BMW M Performance Pro sportkormány minden vezetési szituációban remek fogást, és mint ilyen, kifogástalan kormányozhatóságot garantál. Az élénkvörös jelzésekkel ellátott, szénszálból készült váltófülek – amelyek a külön választható extrafelszereltség részeként önmagukban, a modern BMW M8 sportmodellekhez alapfelszereltségként kínált sportkormány kiegészítőjeként is megrendelhetők – az újdonságok motorsport-hangulatát fokozzák, miképpen a BMW M Performance Pro sportkormány kék színű „12-órás” jelzése és a BMW M divízió trikolor árnyalatában pompázó, kék, világoskék és piros színű belső varrása is. A pompás motorsport-élményről csúszásmentes, prémium minőségű bársony-velúr BMW M Performance szőnyegek gondoskodnak, amelyeket elbűvölő „M Performance” felirat, kontraszt-varrással öltött, bőrhatású szegélyezés, továbbá a BMW M divízió kék, világoskék és piros trikolor-jelzése csinosít.

Maximális védelem minden vezetési inger közt

A BMW M Performance alkatrészek stílusos és praktikus kiegészítői arról is gondoskodnak, hogy a bajor prémiumgyártó kliensei két vezetési impulzus közt makulátlan állapotban őrizhessék meg új BMW M8 sportmodelljeiket. A beltéri BMW M Performance takaróponyva példának okáért mindenféle kosztól és karcolástól ügyel a garázsban parkoló autót, a nagynyomású mosóban is tisztítható kiegészítő mindemellett rugalmas poliészterből készült külső héjat és végtelenül puha, fényezésbarát belső bélést kapott. A takaróponyva méretre korrekten ráfeszül a modern BMW M8 Coupé és a modern BMW M8 Cabrio karosszériájára és olyan csodás stílusjegyeket visel, akárcsak a nyomtatott BMW-hűtőrács, BMW emblémák és BMW M feliratok. A BMW M Performance kerékzsákok ugyanakkor a keréktárcsák szállításában és tárolásában nyújtanak segítséget: megóvják a felniket az eltérő szennyeződésektől, megerősített fogantyúik ugyanakkor számottevően megkönnyítik a kerekek kézbe vételét. A zsákjelöléseknek hála az összes kerék gördülékenyen beazonosítható marad, a csodás BMW M Performance kinézet ugyanakkor a motorsport élvonalának hangulatát csempészi a garázsba.