Díjmentesen elérhetővé válik Magyarország legnagyobb digitális Mesetára a BOOKR Kids és a Samsung együttműködésében

Díjmentesen elérhetővé válik Magyarország legnagyobb digitális Mesetára a BOOKR Kids és a Samsung együttműködésében

A nyári vakáció és az iskolamentes hónapok a gyermekek részére izgalmas kalandokkal, szüleiknek ugyanakkor körültekintő tervezgetéssel telik a nyári programok, táborok és az otthoni időtöltés forgatagában. A családok támogatását szem előtt tartva a Samsung Magyarország idén nyári hónapokban megint összefogott a BOOKR Kids csapatával, együttes együttműködésüknek betudhatóan mindazonáltal egy villámgyors regisztrációt követően díjmentesen elérhetővé tették a Mesetár hagyományos és korszerű, animált digitális könyveit és képességfejlesztő játékait a szülőknek és gyermekeiknek.

Tárd ki a mesék világának kapuját!

A BOOKR Kids és a Samsung Magyarország együttműködésének különlegessége, hogy a nyári szünetre tekintettel augusztus 31-ig a Mesetárat bármilyen Android vagy iOS készülékről díjmentesen használhatják a kíváncsiskodók. A Samsung Galaxy mobiltelefonok és tabletek tekintetében mindazonáltal újabb 9 hónappal bővül az elérés ideje, mindent összevetve egy egész évig díjmentesen férnek hozzá a felhasználók a Members applikációból letölthető kuponnal A hozzáféréshez elengedhetetlen igénylést egészen 2022. június 30. éjfélig lehet leadni a https://bookrmesetar.hu/samsung-summer/ weboldalon, és kezdődhet is a mesemaraton!

Ahol a mesék életre kelnek

A Mesetárban olyan tradicionális és korszerű interaktív történetek láthatóak, amelyek jellegzetes keverékei az animált digitális könyveknek és képességfejlesztő játékoknak. A történeteket ismert színészek keltik életre, például Molnár Piroska, Szacsvay László és Gálvölgyi János, mindent összevetve azok hangoskönyvként is élvezhetőek. A „Mesék tanuláshoz” polc konkrétan az alsó tagozatos gyermekek anyanyelvi nevelését támogatja, a nyári szünet kötelező olvasmányait A Pál utcai fiúktól A kis hercegig akár otthon, a strandon, nagyszülőknél vagy rokonoknál is elérhetik a felhasználók.

„A jövő generációjának fejlesztése és támogatása a Samsung részére különösen lényeges feladat. Hatalmas öröm számunkra, hogy egyesült erővel dolgozhatunk a BOOKR Kids csapatával annak érdekében, hogy a gyermekek az állam egész területén élvezhessék az esti mesék, képességfejlesztők és izgalmas történetek sokaságát a nyári szünet heteiben is” – közölte Kunos Balázs, a Samsung Magyarország alelnöke.

„Egyetemi kutatások tanúsítják, hogy a könyveinkkel olvasók átlagosan 15-20 százalékkal eredményesebben teljesítenek az olvasás és szövegértés eltérő részterületein. Hatalmas öröm számunkra, hogy a nyári szünetben a Samsung hozzájárulásával most díjmentesen olvashatnak velünk a gyerekek” – nyilatkozta Horváth Dorka és Karányi Dani, a BOOKR Kids alapítói.

A BOOKR ezen kívül egy óriási meglepetéssel is készül a magyar családoknak: július első heteiben a Mesetár teljesen modernebb lesz felhasználói hatás és technológiai szintjen is. Sokkal gördülékenyebb, frissebb és intenzívebb élményre számíthatnak a lelkes olvasók már számítógépen és laptopon is. A nyári akcióban résztvevők természetesen a korszerű verziót is díjmentesen érhetik ezt követően egészen augusztus 31-ig.