Családi környezetbe szánt multifunkciós printerek az Epsontól

Családi környezetbe szánt multifunkciós printerek az Epsontól

Az Epson négy korszerű Expression nyomtatóval bővítette termékkínálatát, hogy megfeleljen az otthoni felhasználók igényeinek, akik rugalmas és költséghatékony megoldással szándékoznának nagyfelbontású képeket és okmányokat nyomtatni.

A multifunkciós, kisméretű modellek fénymásoló, lapolvasó és nyomtató funkcióval ugyancsak rendelkeznek, korszerű stílusukkal és kompakt méretükkel ugyanakkor jól illeszkednek az otthoni környezetbe. A költséghatékony és kiváló színvonalú megoldásokra törekvő fogyasztók elvárásainak megfelelően az Expression printerek különálló tintapatronokat használnak, ezáltal csak a kifogyott színt létfo

Családi környezetbe szánt multifunkciós printerek az Epsontól
Családi környezetbe szánt multifunkciós printerek az Epsontól

ntosságú kicserélni.

A készülékcsalád mobil nyomtatási funkciói problémamentes és sebes eszközkezelést biztosítanak számítógép használata nélkül. Az Epson iPrint alkalmazás letöltésével a felhasználók az okostelefon vagy táblagép kínálta vezeték nélküli szkennelés vagy nyomtatás előnyeit is kihasználhatják. Az Epson Creative Print1 applikációval közvetlenül a Facebookról nyomtathatnak fotókat, kreálhatnak személyre szabott üdvözlőkártyákat és kifestőkönyv-sablonokat a fényképeikből. Az Epson Email Print1 hozzájárulásával az iratok és fotók egyenesen a nyomtatóra küldhetők a világ majdnem az összes pontjáról.

Kseniya Gordeyeva, az Epson Europe termékmenedzsere a bejelentés kapcsán hangoztatta: „Továbbá, hogy a jókora tételben nyomtató felhasználók részére a tintatartályos gépezetek jelentik a legoptimálisabb választást, azt is látni kell, hogy a nyomtatót csak alkalmanként használó ügyfelek is költséghatékony és első osztályú megoldásokat várnak. Úgy gondoljuk, hogy ezek a korszerű modellek az összes felhasználó elvárását teljesíteni tudják.”

Expression Home printerek

A multifunkcionális és könnyen vezérelhető Expression Home modellek (XP-332, XP-235) költséghatékony nyomtatást, fényes, laborminőségű fotókat és éles, erőteljes szövegeket biztosítanak az Epson Claria Home tintákkal és a külön-külön cserélhető tintapatronokkal. A rugalmas felhasználást támogatják a Wi-Fi kapcsolat és a mobil nyomtatási funkciók teljes körű támogatása, amely távoli nyomtatást is lehetővé tesz1. A 3,7 cm-es, színes LCD monitornak és a memóriakártya olvasónak hála ugyanakkor az XP-332 konstrukcióval a számítógép nélküli nyomtatás is egyszerűbbé válik.

Expression Premium gépezetek

Kimagasló minőségű nyomtatás, rugalmas, könnyed kezelhetőség és nagyon sok integrált, hasznos szerepkör jellemzi az Expression Premium modelleket (XP-630, XP-530). Az Epson Claria Premium tintákat használó konstrukciók gazdaságos üzemeltetést biztosítanak a szükség véleménye alapján, akár színenként pótolható tintapatronoknak betudhatóan. Az LCD monitor, a WI-FI és WI-FI Direkt (hálózattal vagy hálózat nélkül) funkciók támogatják a villámgyors és ergonomikus számítógép nélküli kezelést. A korszerű eszközök kétoldalas nyomtatásra is képesek, mindent összevetve csökkenthető a felhasznált papír volumene és a rezsi kiadás. Azonkívül, az Expression Premium XP-630 modell CD és DVD nyomtatást is ad, kettős papírtálcája ugyanakkor biztosítja a nyomathordozók letisztult cseréjét.

Az Expression Home (XP-332, XP-235) és az Expression Premium (XP-630, XP-530) gépezetek várhatóan júniustól lesznek elérhetők.