Az új Nikon Coolpix fényképezőgép-család egyszerű, elegáns és társaságkedvelő

Az új Nikon Coolpix fényképezőgép-család egyszerű, elegáns és társaságkedvelő

A Nikon bemutatta népszerű Coolpix kompaktfényképezőgép-családja három legújabb tagját: a közösségkedvelő, az egyszerű tartalommegosztást támogató, beépített Wi-Fi-vel¹ és NFC-vel² rendelkező Coolpix S3700-at; az elegáns, 20 megapixeles, könnyen szállítható, karcsú vázú Coolpix S2900-at; valamint az egyszerűen kezelhető, mégis csodás képeket készítő kamerával felszerelt, 16 megapixeles Coolpix L31-et.

A 20 megapixeles Coolpix S3700-zal gyerekjáték kapcsolatban maradni másokkal – a kiváló minőségű fényképek megosztásához a kamerát mindössze egy okoseszközhöz kell érinteni: mindez a Wi-Fi¹ és az NFC² technológia érdeme. A fontos események fotókon és HD videókon is megörökíthetők a 8x-os optikai zoom segítségével, amely a Dynamic Fine Zoom funkcióval³ 16x-osra bővíthető. A hosszú akkumulátoridőnek köszönhetően a készülék mindig bevethető, a Glamour retusálással pedig a szelfik és csoportképek garantáltan mutatósra sikerülnek majd!

20 megapixeles Coolpix S2900-zal a kézben stílusosan örökítheti meg a mindennapok történéseit – a készülék könnyedén elfér a zsebében vagy a kézitáskájában, gazdag színválasztékban kapható, és egyszerűen kezelhető. Az 5x-ös, a Dynamic Fine Zoom funkcióval³ 10x-esre bővíthető optikai zoommal látványos közelik készíthetők, a tükörtiszta képek pedig egyetlen gombnyomással elkészíthetők: az Automatikus programválasztó funkció minden beállítást magától kiválaszt és optimalizál. A vidám családi pillanatok és a lenyűgöző látképek HD videókon rögzítése is gyerekjáték a Panoráma segédlettel.

Jó fényképeket egyszerűen is lehet készíteni – a 16 megapixeles Coolpix L31 könnyen kezelhető, megbízható, elérhető áron kapható, és csodás képeket készít. Az 5x-ös optikai zoommal csodaszép portréképek rögzíthetők, az egyetlen érintéssel aktiválható HD videorögzítés révén pedig szempillantás alatt lehet fényképezésről videózásra váltani. A készülékbe épített speciális hatások felébresztik a fényképész kreatív énjét; a könnyen beszerezhető, AA méretű akkumulátorokkal pedig a külföldi utakon is egyszerű a fényképezés.

Ines Bernardes, a Nikon Europe Coolpix termékcsaládért felelős termékmenedzsere a következő szavakkal mutatta be az új készülékeket: „A közösségi megosztás hívei, a mindennapokat megörökítő fényképészek és a családi körben vagy baráti társaságban megélt különleges pillanatokat rögzítő fotósok egyaránt találnak számukra ideális készüléket az új Coolpix modellek között. Mindegyik elegáns, mutatós, tele a fényképezést megkönnyítő funkciókkal, és természetesen kiváló minőségű képeket garantál. Ezek a modellek tökéletesen illenek az adott életstílushoz.”

Elegancia és közösségi élet

Ha Ön egy, a legújabb trendekre érzékeny közösségimédia-felhasználó, a karcsú Coolpix S3700 az Önnek való fényképezőgép. A készülék maga egyszerűen gyönyörű, csodás képeket készít, a kész művek pedig egy pillanat alatt megoszthatók, ha a fényképezőgépet NFC-kompatibilis² okoseszközhöz érinti. A képek átvitele egy erre a célra szolgáló Wi-Fi¹ gombbal is lehetséges, így a világ bármely pontjáról megoszthatók.

Sok megapixelnyi sokoldalúság

A Coolpix S3700-as és a Coolpix S2900-as modell egyaránt 20 megapixeles CCD-képérzékelővel rendelkezik; a Coolpix L31-es modellen ugyanez 16 megapixeles. A nagy megapixelszámnak köszönhetően mindhárom fényképezőgép éles és részletgazdag képeket rögzít, amelyekből remek fénykép- vagy plakátméretű nagyítások készíthetők.

Nagyítás élesben

A közösségkedvelő Coolpix S3700 modell 8x-os, a Dynamic Fine Zoom funkcióval³ 16x-osra bővíthető, a Coolpix S2900 modell 5x-ös, a Dynamic Fine Zoom funkcióval³ 10x-esre bővíthető, a Coolpix L31-es modell pedig 5x-ös optikai zoommal rendelkezik. A grimaszokat megörökítő közelik, a tökéletes csoportképek és az események sűrűjében készített fotók rögzítése egyaránt pofonegyszerű.

Mozgóképes emlékek

Ne tévessze meg az új Coolpix modellek törékeny, tarka külseje: nagy tudású, tiszta képeket és pergő videókat rögzítő készülékekről van szó. Az álló- és mozgóképek közötti váltás szempillantás műve, így Ön mindig tettre készen várhatja a megfelelő pillanatot. Többé biztosan nem fog elmulasztani egyetlen fontos családi vagy baráti pillanatot sem!

A fő jellemzők összefoglalása

Coolpix S3700

Az új Nikon Coolpix fényképezőgép-család egyszerű, elegáns és társaságkedvelő
Az új Nikon Coolpix S3700 digitális fényképezőgép

– Beépített Wi-Fi és NFC-támogatás: Fényképek és videók megosztása NFC-kompatibilis² okoseszközökkel a fényképezőgép hozzáérintésével, illetve fényképátvitel az erre szolgáló Wi-Fi¹ gombbal.

– Stílusos karcsúság: Mindenhová könnyen elvihető, karcsú kialakítás, minőségi bevonat és gazdag színválaszték – a készülék gyorsan felhívja magára a figyelmet.

– 8x-os NIKKOR optikai zoomobjektív: A nagy látószögű, 8x-os optikai zoom a Dynamic Fine Zoom funkcióval³ 16x-osra bővíthető, így még több esemény rögzítésére alkalmas.

– 20 MP-es CCD-képérzékelő: A nagy megapixelszámnak köszönhetően éles és részletgazdag képek készülnek, amelyekből remek fénykép- vagy plakátméretű nagyítások készíthetők.

– Panoráma segédlet: Panoráma segédlet módban a gépet oldalra döntve vagy vízszintesen pásztázva gyönyörű, dinamikus panorámaképek rögzíthetők.

– HD videofelvétel: Egyetlen gombnyomással HD (720/30p) minőségű videók rögzíthetők. A különleges pillanatok kinagyíthatók, a rázkódáscsökkentés funkció pedig stabilizálja a képet.

Coolpix S2900

Az új Nikon Coolpix fényképezőgép-család egyszerű, elegáns és társaságkedvelő
Az új Nikon Coolpix S2900 digitális fényképezőgép

– 20 MP-es CCD-képérzékelő: A nagy megapixelszámú képérzékelő mindig éles és részletgazdag képeket rögzít – ezekből kiváló nagyítások készíthetők.

– 5x-ös NIKKOR optikai zoomobjektív: Nagyszerű csoportképek és látványos közelik az 5x-ös optikai zoommal, amely a Dynamic Fine Zoom funkcióval³ 10x-esre bővíthető.

– HD videofelvétel: A varázslatos pillanatok egyetlen gombnyomással örökíthetők meg HD (720p) minőségben.

– Panoráma segédlet: A Panoráma segédlettel készített látványos ünnepi képek egyetlen megkapó panorámaképpé fűzhetők össze a fényképezőgépen.

– 16 motívumprogram mód: Az éppen fotózott fényképezési helyzet kiválasztása után a fényképezőgép automatikusan optimalizálja a beállításokat a tökéletes hatás érdekében.

– Célkereső AF: A gyors és pontos automatikus élességállítás, valamint a téma automatikus azonosítása és beélesítése jóvoltából mindig tiszta, éles felvételek készíthetők.

Coolpix L31

Az új Nikon Coolpix fényképezőgép-család egyszerű, elegáns és társaságkedvelő
Az új Nikon Coolpix L31 digitális fényképezőgép

– Egyszerűen használható: A gombok elrendezése gyorsan megjegyezhető, az Egyszerű automata mód pedig úgy optimalizálja a beállításokat, hogy mindig tökéletes képet biztosítson.

– 16 MP-es CCD-képérzékelő: Mindig éles, részletgazdag kép a végeredmény – a kedvenceiből pedig kiváló fényképnagyításokat készíthet.

– 5x-ös NIKKOR optikai zoomobjektív: Az 5x-ös optikai zoommal közel kerülhet az eseményekhez, és minden helyzetben megfelelő beállítást alkalmazhat.

– HD videofelvétel: Az emlékek életre kelnek: a sajátjai egyetlen gombnyomással rögzíthetők HD (720p) minőségben.

– Kellemes fogású markolat: Ha kényelmes fogni a fényképezőgépet, stabilabb lesz a tartása, és élesebb kép lesz a végeredmény. A gombok elrendezése is magától értetődő, így a készülék könnyen használható.

– AA méretű akkumulátorok: AA méretű akkumulátorok a világ minden pontján beszerezhetők, így a lemerülés veszélye nélkül merülhet el a fotózás örömében.

(forrás: Nikon)