Az LG a gamerekre összpontosítja a figyelmet új UltraGear megjelenítőivel

Az LG a gamerekre összpontosítja a figyelmet új UltraGear megjelenítőivel

Az LG Electronics (LG) a 2018-as, berlini IFA-n új UltraGear megjelenítőinek bemutatásával mutatja, hogy elkötelezett a gamer modern műszaki megoldások iránt. A kijelzők erős teljesítményükkel, kifogástalan képminőségükkel és magas frissítési rátájukkal új szintre emelik a játékélményt. Ezek a tulajdonságok a 21:9 képarányú UltraWide kijelzővel és a stílusos kialakítással kiegészülve olyan játékteret alkotnak, melyben a gamerek leginkább belemerülhetnek a játékba.

Az LG megjelenítői régóta elismertek a piacon: az LG UltraFine megjelenítők kategóriájuk legkiválóbb képminőségét kínálják, amíg a 21:9 képarányú LG UltraWide kijelzőket teljesítménynövelő funkciókkal látták el. Az UltraGear az LG új gamer monitor-portfóliója, melynek fókuszában a teljesítmény és a szórakoztatás áll. Fantasztikus képminőségükkel és sebes feldolgozási sebességükkel ezek a megjelenítők bármilyen játéktípushoz ideálisak. Az LG UltraGear monitorokkal a gamerek képességeik legmagasabb szintjén játszhatnak, ami flottul a győzelemhez létfontosságú lépéselőnyt jelentheti.

Az UltraGear portfólió zászlóshajó modelljeként a 34GK950G büszkélkedhet a legerősebb funkciókkal: a Nano IPS kijelzőtechnológiának betudhatóan a DCI-P3 színskála 98 százalékát tudja visszaadni, ezáltal elsőrangú képminőséget ajánl. Az NVIDIA G-SyncTM grafikusprocesszor-technológia használata révén az UltraGear 34GK950G hihetetlenül simán és akadozásmentesen tudja visszaadni a mozgást. A magas, 120 Hz-es képfrissítési rátának hála az eszközök még tisztábban jelennek meg a képernyőn, és a legmozgalmasabb akciójelenetek közben sem fenyeget képtörés és -akadozás.

A modern megjelenítő nem véletlenül nyerte el 2018-ban a Red Dot és az iF dizájndíjat, mivel 34 colos képernyőjével és kristálytiszta, 3440×1440 pixeles QHD képmegjelenítésével 21:9-es, széles képaránya moziszerű élményt ajánl, mellyel a felhasználók új látványvilágot kapnak kedvenc játékaikhoz. Az UltraGear 34GK950G széles képarányú monitorának szélén a játékosok gond nélkül észreveszik ezután azokat a részleteket, melyekről normál képarány során lemaradnának. A monitor vékony káváinak hála a gamerek egymás mellett több megjelenítőt is használhatnak összekapcsolva, mellyel az akciójelenetek centrumában érezhetik magukat. A játékosok sajátos hangulatot teremthetnek a kijelző hátuljára szerelt világítással, ami hat színbeállítással teszi teljessé a játék- és moziélményt.

„Az LG kijelzői évek óta a piac trendmeghatározó szereplői, és az LG UltraGear sem lesz kivétel ez alól” – mondta Chang Ik-hwan, az LG IT üzletágának vezetője. „Európa legnagyobb iparági eseményén jelentjük be UltraGear kijelzőinket – ezzel is jelezzük elkötelezettségünket a korszerű márka iránt.”