Aszimmetrikus dizájnnal jön a Huawei új összehajtható telefonja

Aszimmetrikus dizájnnal jön a Huawei új összehajtható telefonja

Elénk tárta legkorszerűbb generációs összehajtható telefonját a Huawei. A Mate X2 modern fejlesztésű, zászlóshajó okostelefon új, kompakt kialakítással, szándékosan eltolt tömegközépponttal, jókora szilárdságú acél és szénszálas kompozit készülékházzal, Ultra Vision Leica Quad kamerarendszerrel és Kirin 9000 5G chipkészlettel és az 55 W-os gyorstöltést támogató 4500 mAh-s akkumulátorral érkezik. A kihajtott megjelenítő az egyik óriási az iparágban, az aszimmetrikus kialakításnak betudhatóan ugyanakkor sokkal természetesebb a fogása.

A technológiai innovációba és kutatásba történő állandó beruházás a Huawei hosszú távú stratégiájának alapja. A Mate X2 modern fejlesztésű, összecsukható zászlóshajó okostelefon új és izgalmas műszaki megoldásaival és a Falcon Wing Design segédkezésével igazolja a társaság vezető szerepét az ipar előremutató műszaki áttöréseiben.

Megkapó monitorok

Összehajtható kialakításával a Mate X2 rendhagyó élményt nyújt az internetes böngészéstől az irodai teendőkön keresztül a médiafogyasztásig, az online vásárlásig vagy az otthoni játékig. Összehajtva a Mate X2 külső megjelenítőjének 21:9 képaránya kompatibilis a legtöbb alkalmazással. Kihajtva olyan nagy tudású eszközzé alakul keresztül, amelyiknek kijelző-készülék aránya 8:7,1, amely csodálatos képi hatást nyújt akár függőlegesen, vagy vízszintesen tartva. A duplaképernyős kialakítású Mate X2 belső monitora 8” átmérőjű, ami az egyik hatalmas a maga kategóriájában. A monitorok közti váltás zökkenőmentes a belső és a külső, 6,45 hüvelykes, szupernagy felbontású, 90 HZ-es OLED monitorok közt. A tükröződés minimalizálása érdekében a Mate X2 mágneses nanooptikai réteget kapott.

A Mate X2 nagyméretű megjelenítőjének nagy tudású funkcióival még könnyebb a munka. A Smart Multi-Window, a Floating Window, az App Multiplier, az App Bubble és több másik alkalmazással a felhasználók eredményesen képesek több feladatot elvégezni akár egyetlen monitoron is. A „long-take” kameratechnika ihlette dinamikus téma tovább emeli a kihajtási élményt: a megjelenítőn megfigyelhető virágágyás minden alkalommal virágzik, mikor is a felhasználó kinyitja a szerkezetet.

Formabontó stílus

A hézagmentes összehajthatóság egy bonyolult, többdimenziós nyitómechanikát rejt, amit a Huawei öt éven keresztül tökéletesített. Többdimenziós zárómechanizmusa egy vízcseppszerű üreget csinál a megjelenítők közt, amikor a szerkezetet összehajtják. Mintegy észre sem lehet venni rés minimalizálja a külső képernyő gyűrődését hajtogatás közben. A szerkezet oldalán található rejtett nyílások megakadályozzák a por és szennyeződés bejutását és a képernyő károsodását.

Fejlett kamerarendszer

A Mate X2 Ultra Vision Leica Quad kamerarendszerével a felhasználók tűélesen dokumentálhatják és megoszthatják életüket a nap bármely szakában. Az 50 MP-es Super Sensing Wide kamera RYYB színszűrő tömbje (CFA) elsőkét került mobiltelefonba. A 4-az-1-ben képpont binning és Full Képpont Octa PD Autofocus képességekkel első osztályú képek állíthatók elő alacsony fényviszonyok közt is. A Telefotó lencse periszkópos kialakítású, patronálja a tízszeres optikai, a húszszoros hibrid és a százszoros digitális zoomot. A 16 MP-es Ultraszéles Látószögű kamera nem kizárólag félelmetes panorámás képeket alkot, hanem a makro módot is segíti, amivel akár 2,5 cm távolságból lehet fényképezni.

A Mate X2 egy valódi mozi a zsebben. Kéthangszórós sztereó hangrendszere ultra vékony, tekintélyes amplitúdójú szénszálas hangszórói támogatják a Huawei Histen hangeffektusait, hogy a mély és magas hangok még tisztábban szóljanak.

Óriási akku, gyorstöltés

A Kirin 9000 most a legintegráltabb és legsokoldalúbb, a korábbi legtöbb tranzisztort használó 5G chipkészlete (SoC) csúcsszuper teljesítményt, energiahatékonyságot és gyors csatlakozást nyújt a Mate X2-nek. A konstrukció nagy tudású antennarendszere dinamikusan választja ki a legjobbat jelerősség és használat függvényében. Akár összehajtva, akár kinyitva, függőlegesen vagy vízszintesen tartva, a rendszer erős jelet nyújt a korrekt felhasználói inger érdekében.

Az eszköz óriási, 4500 mAh-s akkumulátorral ellátott, és segíti az 55 W-os Huawei SuperCharge-ot, amely ebben a pillanatban a leggyorsabb, az összehajtható eszközökön elérhető töltési megoldás. A Mate X2 Fehér, Fekete, Crystal Blue és Crystal Pink színekben áll rendelkezésre, egyelőre csak Kínában.