A masszív társasházi bejárati ajtó, ami megfelel az elvárásoknak

A masszív társasházi bejárati ajtó, ami megfelel az elvárásoknak

Panel és régi társasházak lakásainak eredeti bejárati ajtajait általában nem kell bemutatni. Nem a modern kor jegyében születtek, így minél előbb cseréljük ki, annál jobban járunk.

A társasházi bejárati ajtók szabványosított méretére kínál kiváló megoldást az Áron Ház Kft. Kimondottan az ilyen típusú nyílászárókat kereső vásárlókat célozzák meg megbízható, stílusos, ugyanakkor kedvező árú kivitelükkel.

A külföldről importált társasházi bejárati ajtó rettentően masszív kivitellel rendelkezik. A mind a négy oldalán falcolt acéllemez tokja és a szintén acélból készült merevítő bordákkal felszerelt ajtólap már megjelenésében ellenállóvá varázsolja az ajtót. A megfelelő záródásról többszörösen is gondoskodtak a tervezők. A társasházi bejárati ajtó akár 12-16 ponton reteszel a központi zár használatával. E mellett ugyanakkor egy belülről aktiválható, kulcs nélküli retesz is az ajtó része. Persze a hagyományos, kilinccsel ellátott zár szintén az alap tulajdonságok közé tartozik.

Nem kell aggódni a hő- és hangszigetelés miatt sem, hiszen a társasházi bejárati ajtó megfelelő sajátosságait az acéllemezek között elhelyezkedő kőzetgyapot tovább gyarapítja. Az anyag kiváló tulajdonságainak köszönhetően a nyílászáró szigetelése nagyon jónak mondható. Persze ez nem látszik, mindössze a fűtésszámlán érezhetjük a megnyugtató különbséget.

A speciális társasházi bejárati ajtó további előnyei közé tartozik a félórás tűz gátló tulajdonsága. Természetesen optikai kitekintő, mindkét oldalról mozgatható kilincs és pajzs, valamint hat darab biztonsági kulcs is része a csomagnak.

Amikor cserére szánjuk magunkat, érdemes egy társasházi bejárati ajtó esetében olyan megoldás mellett letenni a voksot, ami hosszú távú megoldást ígér. Megfelelően stabil, bírja a napi igénybevételt, ugyanakkor kényelmes és rendelkezik a modern kor alapkövetelményeinek megfelelő egyéb tulajdonságokkal. Az Áron Ház Kft. társasházi bejárati ajtaja megfelel az elvárásoknak. Biztonságos, megbízhatóan működik, kiváló hő- és hangszigetelő, és még az ára is jó. Ne keresgéljen tovább, ragadja meg az alkalmat!