A jó könyvelés mellett szabadon élhetek

Zorigo könyvelő iroda a jó könyvelés és bérszámfejtés specialistája

Szeretek szabadon élni! Akkor jönni és menni, amikor csak akarok, és azt csinálnia, amit szeretek. Miért lenne ez másként a cégem vezetésében? Éppen ezért az én könyvelő irodámban nem kell napokkal előre időpontot foglalni.

A cégalapítás és a könyvelés mellett a bérszámfejtés aprólékos feladatát is elvégző Zorigo Könyvelő iroda, a Budapest XV. kerület kiváló megközelítésű helyén várja az ügyfeleket. Ez az a hely, ahol szívesen látják a klienseket, szinte bármikor, rugalmas időbeosztással fogadnak. Az iratok eljuttatása a könyvelés számára sok esetben problémát okoz a vállalkozásoknak, de a Zorigo felvállalja ezt is. Elmegy és elhozza a könyvelés, illetve a bérszámfejtés dokumentumait, majd a feldolgozás után letárolja azokat. Ez egyből két problémát old meg. Az adóhatóság számára és a döntéshozatalhoz, illetve a fizetésekhez megkapjuk a céggel kapcsolatos kimutatásokat, ugyanakkor az irattárolást is kipipálhatjuk.

Zorigo könyvelő iroda a jó könyvelés és bérszámfejtés specialistája
Zorigo könyvelő iroda a jó könyvelés és bérszámfejtés specialistája

Az internet világában joggal vethetjük fel a kérdést, hogy miért kell személyesen elmenjek, hiszen már feltalálták az elektronikus dokumentumokat. A modern könyvelő cégek, így a 15. kerület könyvelés-specialistája is kínálja ezt a lehetőséget. Az eredeti iratokat elhozza tőlem a könyvelés, és a kimutatásokat, adókat, bérszámfejtést pedig elektronikus úton küldi meg számomra. Ettől számomra nem tudok kényelmesebb megoldást elképzelni.

Megjegyzem, hogy minden cégalapítás, könyvelés vagy bérszámfejtés során nagyon fontos, hogy releváns és hiteles adatfeldolgozás történjen, hiszen csak így kaphatunk megbízható és felhasználható eredményeket. Mindezek mellett ugyanakkor az is jelentőséggel bír, hogy a könyvelés mennyire képes az adott jogszabályi hátterekről érthetően és személyre szabottan információkat, tanácsokat, megoldásokat közölni. A jó könyvelő iroda ezeknek a feltételeknek együttesen képes megfelelni. Így tudja garantálni, hogy a könyvelés és a bérszámfejtés minden esetben a lehető leg optimálisabb keretek között van, azaz a vállalkozás hatékonysága kifogástalan alapokra épül.

A fentiek tükrében valószínűleg érthető, miért ezt a könyvelést választottam. Mert szeretek szabadon élni. E mellett szeretem, ha a dolgok körülöttem rendben vannak. A cégalapítás kezdeti lépéseitől fogva a könyvelés és a bérszámfejtés napi feladataiból én meglehetősen keveset tudok, hiszen a könyvelő iroda ezt a terhet teljes mértékben levette a vállamról. Hogy azzal foglalkozzak amihez értek, amit szeretek.