A hatszoros Formula-1-es világbajnok Lewis Hamilton lett az LG SIGNATURE márka nagykövete

A hatszoros Formula-1-es világbajnok Lewis Hamilton lett az LG SIGNATURE márka nagykövete

Az LG Electronics (LG) közzétette, hogy a hatszoros Formula-1 világbajnok Lewis Hamilton lett az LG SIGNATURE, azaz a társaság prémium otthoni megoldásait összefogó márka mindenre kiterjedő nagykövete. Az partnerség első lépéseként Hamilton egy új kampányban kap szerepet, amely közvetíti a márka filozófiáját, amely alapján „A művészet inspirálja a modern műszaki megoldást, a modern műszaki megoldás ugyanakkor teljessé teszi a művészetet”.

A modern kampányban Hamilton megosztja gondolatait arról, hogy miként lehet kialakítani egy stílusos, kifinomult életvitelt, hogy mi motiválja őt abban, hogy a legjobb legyen a saját területén és mit ad ehhez az életmódhoz az LG SIGNATURE márka. Az kooperáció rangos élet eleganciáját ünnepli, de Hamilton és az LG SIGNATURE márka egyben azt is képviseli, hogy a legjobbnak lenni kemény munkát és erőfeszítést igényel.

A nagyszámú övezetben tehetséges, a részletekre és a dizájnra állandóan figyelmet fordító Hamilton a megjelenés és a precizitás megtestesítője. Hamilton részvétele az LG SIGNATURE márka népszerűsítésében a prémium megoldások felülmúlhatatlan teljesítményének üzenetét erősíti.

„Az LG SIGNATURE egy olyan márka, amely arra törekszik, hogy minden zónában a legjobb legyen – ez volt az, ami első alkalommal megfogott benne” – közölte Hamilton. „A márka soha nem elégszik meg a második hellyel, a társaság csúcsminőségű életmód-megoldásai a legmagasabb színvonalú modern műszaki megoldást és formatervezést ötvözik.”

„Lewis Hamilton példásan megtestesíti az LG SIGNATURE márka lényegét azzal, hogy az élet minden területén fáradhatatlan a tökéletesség keresésében” – hangoztatta Kim Jin-hong, az LG teljes körű marketingközpontjának vezetője. „A sport és a divat kapcsán is véleményvezérnek számító Lewis egy olyan törekvő karakter, aki a művészetet és a modern műszaki megoldást is nagyra értékeli. Hihetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy nagykövetünknek tudhatjuk.”

A változatos és szüntelen bővülő LG SIGNATURE portfolió része például két új – egy 88 és egy 77 hüvelykes – 8K OLED televízió, egy borhűtő, egy InstaView Door-in-Door hűtőszekrény, ezenkívül egy TWINWash mosógép. A kompromisszumok nélküli minőség és a lényegre való koncentráció a márka minden modernizált termékének alapja. Az LG SIGNATURE márkáról újabb információ a www.LGSIGNATURE.com weboldalon válik hozzáférhetővé.