A Broadway streamingszolgáltatást indít májusban a színházszerető közönségnek

A Broadway streamingszolgáltatást indít májusban a színházszerető közönségnek

Színházi előadások felvételeit, exkluzív előadásokat és mesterkurzusokat is ad a New York-i Broadway májusban induló új streamingszolgáltatása.

A digitális platform létrehozását régóta tervezte Broadway, de a színházak koronavírus-járvány miatti bezárása sürgetővé tette a szolgáltatás elindítását.

A Broadway on Demand platform májusban egy online élőben közvetített gálával mutatkozik be. A elengedhetetlen biztonsági szabályok betartásával megszervezett jótékonysági koncert a hollywoodi Bourbon Roomból jelentkezik ezután. A 30 Days of Opening Nights című koncert bevételével a járvány folytán nehéz helyzetbe került színműírókat, zenészeket, zeneszerzőket és színházi alkalmazottakat akarják támogatni.

A koncert programját a The Hollywood Reporter értesülése alapján rövid időn belül nyilvánosságra hozza a színházi streamingszolgáltató. A találkozót a Broadway on Demand szolgáltatásra való jelentkezéssel tekinthetünk meg. A szolgáltatás a havi előfizetős rendszerben nemcsak élőben felvett Broadway-előadásokat és jellegzetes bemutatókat, hanem mesterkurzusokat is ad ezt követően a tájékoztatás alapján.

„A Broadway egy hatalmas, átfogó márka, és hatása messze túlnyúlik Manhattan szívének egy-két háztömbjén. Már az aktuális válság előtt is régóta álmodtunk egy olyan platform felépítéséről, amely tényleg beteljesíti a Broadway ígéretét, hogy a Föld leghosszabb utcájává váljon. Ez a platform lebontja a földrajzi és gazdasági határokat, és biztosítja, hogy az egész világ részese legyen mindannak a csodának, melyet a Broadway kínálni tud” – hangoztatta Sean Cercone, a korszerű szolgáltatás elnök-vezérigazgatója.

MTI