Továbbfejlesztett egészségmegőrzés: itt a Samsung modernizált wellness használata

Továbbfejlesztett egészségmegőrzés: itt a Samsung modernizált wellness használata

A Samsung elénk tárta a Samsung Health 6.0-át, a Samsung Health alkalmazás legkorszerűbb verzióját. A leginkább személyre szabható applikáció korszerűbb fitnesz és egészségmegőrzéssel kapcsolatos megoldásokkal és korszerűsödött felhasználói felülettel érkezik, annak érdekében, hogy a felhasználók jobban felügyelhessék az egészségüket. A több mint 65 millió aktív felhasználóval büszkélkedhető app legkorszerűbb verziója új szakaszba kezd a digitális egészségmegőrzés történetében.

„A Samsung olyan eszközöket ad a felhasználói részére, amelyekkel gondoskodhatnak saját egészségükről és jóllétükről – hangoztatta Peter Koo, a Samsung Electronics Mobilkommunikációs üzletágának egészségügyi szolgáltatásokért felelős alelnöke. Büszkék vagyunk rá, hogy szolgáltatásaink a korszerűsített funkcióknak betudhatóan új szintre emelik az egészségtudatosságot és a fitnesz élményét, ezáltal segítenek a felhasználóinknak teljesíteni az egészségügyi célkitűzéseiket.”

Még több személyre szabott tartalom, interaktív felhasználói felület

A frissített felhasználói felületnek, a felhasználóbarát kialakításnak és az alkalmazás újabb új funkcióinak betudhatóan a Samsung Health 6.0 egy izgalmas, interaktív, simán hasznavehető és személyre szabható applikáció. A felhasználói visszajelzéseket és a legmodernebb dizájntrendeket figyelembe véve a Samsung Health kezelőfelületét egyszerűsítették, a felhasználók egyéni szükségletei és szokásai alapján kategorizálták, hogy a számukra érdekes tartalmakat egy szempillantás alatt elérhessék.

A korszerűsített Közösen funkcióval az ismerősök nehézség nélkül megoszthatják egymással fotóikat és sportteljesítményük adatait, hogy szövetségben ünnepelhessék az edzés közben elért mérföldköveket. A felhasználók a mindenre kiterjedő Samsung közösséggel is napi szinten kapcsolatban lehetnek, fotókat és videókat oszthatnak meg egymással, vagy akár sporteredményeiket is összehasonlíthatják. Arra is lehetőségük nyílik, hogy a hónap Átfogó kihívásán részt vegyenek, hogy még több motivációt kapjanak a mindennapi mozgáshoz. A frissített Felfedezés szerepkör személyre szabott kezelőfelülete, a vásárló érdeklődési körét és fizikai állapotát figyelembe véve kínálja, hogy a felhasználók simán elérhessék a számukra érdekes, egészséggel kapcsolatos tartalmakat. A vásárlók mindemellett viselhető eszközöket, kiegészítőket, és másfajta egészséggel kapcsolatos termékeket és szolgáltatásokat rendelhetnek az alkalmazáson át

A Samsung Health elkötelezett, hogy partnereivel még szorosabban működjön közösen a digitális egészségügyi ökoszisztéma bővítésén, ennek köszönhetően mostantól egy egész széria fejlesztői csomagot támogat az applikáció és webszolgáltatás integrációjának elősegítésére. Ez kínálja a stratégiai partnerek részére, hogy még színesebb szolgáltatásokat kínáljanak vásárlóiknak a lehető legjobb minőségben. Az újragondolt felhasználói felülettel és frissített Felfedezés funkcióval a vásárlók szélsebesen és szimplán találhatnak szolgáltatásokat, mivel még több partner alkalmazásai, termékei és tartalmai közt válogathatnak

Samsung Health: az ideális edzőtárs

A korszerűsített Samsung Health alkalmazással ellátott viselhető eszközökről és okosórákról még több információ olvasható le egy szempillantás alatt. A frissített applikáció visszaszámláló funkcióval is segíti az edzést, a GPS navigáció és a szívritmusmérő ugyanakkor fokozza a hatékonyságot. Az utolsó frissítésnek betudhatóan a viselhető készülékek felhasználói már 39 heterogén mozgásforma közül választhatnak, ugyanakkor ugyanakkor permanensen nyomon követhetik sportteljesítményüket is. A Samsung legkorszerűbb okosórája, a Galaxy Watch a Samsung Health alkalmazással párosítva mind a 39 gyakorlattípust felismeri és biztosítja, hogy a felhasználók akkor is precízen rögzítsék teljesítményüket és adataikat, ha egy edzés esetén heterogén mozgásformákat végeznek.

A Samsung Health új wellness és stressz-szint mérőjével az okosórákból akkor is a maximumot hozhatjuk ki, ha éppen nem sportolunk. Az Alváskövetés funkcióval a felhasználók nyomon követhetik alvási ciklusaikat és javíthatnak az alvás minőségén. A szívritmusmérő és pulzusszám változékonyságát követő szerepkörnek, emellett a légzési gyakorlatokat támogató alkalmazásnak hála a felhasználók bármelyik pillanatban eredményesen kezelhetik a stresszhelyzeteket.

Samsung Health: segítség bárhol, bármikor

A Samsung Health célja, hogy intuitív és egyszerűen hozzáférhető egészségügyi szolgáltatásokat tegyen elérhetővé az egész világon. Ennek köszönhetően az alkalmazás Symptom Checker és Ask an Expert funkcióival a felhasználók gördülékenyen tájékozódhatnak lehetőség szerinti betegségekről, ellenőrizhetik tüneteiket vagy akár orvosokkal is felvehetik a kapcsolatot egy élő chatszolgáltatáson át Annak érdekében, hogy minél korszerűbb megoldásokat kínáljon felhasználóinak, a Samsung Health olyan elismert egészségügyi márkákkal épített ki partneri együttműködést, mint az angliai Babylon vagy az amerikai American Well.

A 2012-ben indult, az egészséges táplálkozást is támogató fitnesz applikáció, az S Health mára az átfogó, digitális, egészséges életmódot segítő Samsung Health felületté alakult keresztül. A Samsung és nem Samsung szerkezetek széles skáláján szintúgy elérhető alkalmazás olyan interaktív, az egészség megőrzésével kapcsolatos funkciókkal büszkélkedhet, mint a távorvoslás, az eltérő versenyek az app használói közt vagy éppen a személyre szabott tanácsadás.

A Samsung Health alkalmazás legfrissebb verziója a Google Play Store vagy a Samsung Galaxy Apps2 felületeken válik hozzáférhetővé. Újabb információ a Samsung Health-ről a http://www.samsung.com/global/galaxy/apps/samsung-health/ linken válik hozzáférhetővé.