Továbbfejlesztett bankfiókot nyitott Temesváron az OTP

Továbbfejlesztett bankfiókot nyitott Temesváron az OTP

Továbbfejlesztett bankfiókot nyitott Temesváron az OTP Bank Románia, amely folytatja ezáltal országos fiókhálózatának bővítését – közölte a pénzintézet.

A modern fiók regionális központként nyújt banki szolgáltatásokat megrendelőinek, és egyesíti az simán hasznosítható önkiszolgáló terminálok praktikusságát a személyre szabott tanácsadás kényelmével. A modern beruházás illeszkedik az OTP szerves növekedési stratégiájába, aminek egyik alappillére a fiókhálózat bővítése.

Roxana Hidan vezérigazgató-helyettes, az OTP Bank Románia lakossági divíziójának vezetője hangoztatta, hogy most, mikor is a román banki szektor inkább a fiókok bezárását és számuk csökkentését választja, az OTP még mindig fiókhálózatának bővítésére fekteti a hangsúlyt. „Az Apollo stratégiának megfelelően ugyanabban az időben törekszünk a digitális fejlesztésekre és a területi terjeszkedésre, ezzel is elősegítve az ügyfeleinkkel fenntartott gördülékeny kapcsolattartást” – idézte a bank közleménye a vezérigazgató-helyettest.

Az OTP Bank Románia 2018 decemberében a 9. helyen állt aktívái alapján a romániai bankpiacon. Az OTP Csoport idén ünnepelte fennállásának 70. évfordulóját, és 16 éve van jelen a román piacon.

Az OTP azt a célt tűzte ki Romániában az Apollo névre keresztelt növekedési terv révén, hogy öt év alatt, 2024 végére 2,5 százalékról 5 százalékra növeli a részesedését.

mti