Sajátos lakberendezési szerszámok tintasugaras technológiával

Epson SureColor festékszublimációs tintasugaras nyomtatói

Korszerű pénzügyi potenciálok – festékszublimációs printerek hozzájárulásával dekorált tányérokkal, evőeszközökkel, vázákkal és díszített asztalokkal áll az érdeklődők rendelkezésére az Epson a Heimtextil expón.

Az Epson a frankfurti Heimtextil expón mutatta be legfrissebb SureColor festékszublimációs tintasugaras nyomtatóit és a gépezetekkel gyártott, rangos lakberendezési termékeket. A Blooming Bryony által kifejezetten a tárlatra tervezett, jól passzoló vázákból, tányérokból, alátétekből, evőeszközökből és bögrékből álló szortírozás támasztja alá, hogy a tervezők, gyártók és kiskereskedők mérsékelten, némiképp alacsony költségvetéssel is változatossá tehetik termékválasztékukat.

Az Epson SureColor printerek teljes rugalmasságot ígérnek azoknak, akik kis és közepes mennyiségben igényelnének lakberendezési termékeket gyártani. Az Epson standján érzékelhető alkalmatosságok összese az egyszerűen hasznosítható és rugalmas 44” méretű SureColor SC-F6200 nyomtatóval készült a 3D szublimáció szakértője, a SubliTec támogatásával. A gépezettel, a festékszublimációs eljárásának betudhatóan, a ChromaLuxe paneleit felhasználva észveszejtő, karcálló asztallapok, poháralátétek készíthetők, és fém elemekre történő nyomtatásra is potenciál van. Ezek a szerszámok jól kiegészítik az aktuális lakástextil és lakberendezési gyártmányok sorát, amelyek mind teljesíthetők az Epson tintasugaras technológiájának hála, és így egy egységes dizájnnal rendelkeznek.

A árukínálat és a testreszabhatóság a lakberendezési alkalmatosságok esetében is egyre általánosabb elvárás, az Epson festékszublimációs technológiája azonban az egyik legsokoldalúbb digitális nyomtatási eljárás, amely kínálja a díszített portékák széles palettájának gyártását. A japán üzem legmodernebb megoldásával már alkalom nyílik kimagasló, tartós, ellenálló és élénk minták előállítására másmilyen felületeken, így a festékszublimáció alkalmazásával gyártott konstrukciók palettája tovább bővül. Mindez izgalmas lehetőségeket ígér olyan cégeknek, akik szeretnék bővíteni portfóliójukat, továbbá jelenlegi piacot jelent a terjeszkedni kívánó intézmények jelenlegi pénzügyi befektetései számára.