Produktivitás felsőfokon: megjött a Samsung Galaxy Tab S4

Produktivitás felsőfokon: megjött a Samsung Galaxy Tab S4

A Samsung Electronics prezentálta legkorszerűbb 2 az 1-ben Android tabletjét, a Samsung Galaxy Tab S4-et, amit azon felhasználók igényeit szem előtt tartva terveztek, akik útközben – otthonukban, irodájukban és ezek közt ingázva – is eredményesen szeretnék végezni munkájukat. A Samsung Galaxy Tab S4 tablet támogatásával a felhasználók okosabban, folyamatosan a legmagasabb hatásfokon végezhetik a munkájukat. A ragyogó, korszerű kinézet a lenyűgöző megjelenítő, a 4 darab hangszóró és a fejlett mulattató funkciók teszik a Galaxy Tab S4-et elengedhetetlen készülékké azok részére, aki egy hordozható eszközt keresnek számítógépes színtű tudással.

„A Samsung hiszi, hogy a tablet még mindig meghatározó jelentőségű a teendők egyszerűsítésében és a mobilitás élményének fejlesztésében – nyilatkozta DJ Koh, a Samsung Electronics elnök-vezérigazgatója. – A Galaxy Tab S4 egy prémium tablet, amely a Samsung DeX kábellel párosítva nyújt támogatást a felhasználóknak, hogy a maximumot nyújtsák, bárhol is legyenek épp a világban. A csatlakoztatott eszközökből álló ökoszisztémánk legkorszerűbb tagja több mulattató funkcióval is bír, amelyek segítenek hasznosan és kényelmesen tölteni a szabadidőt. Alig várjuk, hogy ezt a felhasználóinknak is bizonyíthassuk.”

Samsung DeX és S Pen: a produktivitás új szintjei

A Galaxy Tab S4 a cég első olyan tabletje, amely a Samsung DeX móddal ellátott. A külön megvásárolható Book Cover Keypad billentyűzet csatlakoztatásával vagy a Galaxy Tab S4 Quick Panel gyorsbillentyűzettel a Samsung DeX üzemmód szolidan, a navigációs sávban egy gombnyomással aktiválható, ezáltal az androidos kezelőfelületet szélsebesen lehet asztali módra váltani. A Samsung DeX üzemmóddal a Galaxy Tab S4-en az Android applikációk, beleértve a Microsoft Office csomagot is, több, a számítógépeken megszokott stílusú ablakban nyithatók meg és méretezhetők keresztül az igényeknek megfelelően. A tartalmak játszva áthúzhatók egyik alkalmazásból a másikba, a billentyűkombinációk és a billentyűparancsok támogatásával mindazonáltal a munkavégzés még hatékonyabbá válik.

Ha a felhasználóknak több képernyőre is szükségük lenne, a helyes HDMI kábel és egy USB multiport adapter hozzájárulásával a Samsung DeX egyszerűen csatlakoztatható külső megjelenítőre is. Azonkívül, hogy összekapcsolt állapotban a Galaxy Tab S4 kezelőfelületet nyújt a külső eszközökhöz, egész értékű Andorid tabletként is üzemel, mindent összevetve ugyanabban az időben két kijelzővel segíti a felhasználók tevékenységét.

Mindegy, hogy a felhasználók otthon tartózkodnak, dolgoznak vagy utaznak, a Galaxy Tab S4 7300 mAh teljesítményű akkumulátora, amely akár 16 órányi videólejátszást is lehetővé tesz állandó mozgásban tartja őket. A Samsung biztonsági platformja, a Samsung Knox gondoskodik arról, hogy a bizalmas adatokat többszintes védelmi rendszer örzi. Az IT mesterek ugyanakkor egyszerűen a vállalati igényekhez szabhatják a munkavállalók eszközeinek kezelőfelületét.

A Samsung Galaxy Tab S4 a még nagyobb produktivitás érdekében idén S Pen érintőtollal érkezik. A tollnak betudhatóan a kommunikáció egyszerűbb lesz, a felhasználók mindazonáltal nehézség nélkül tudják kifejezésre juttatni találékony gondolatiakat, ötleteiket. A Screen-Off Memo szerepkörnek hála bármikor tudnak jegyzeteket készíteni, amelyeket a Samsung Notes alkalmazással szolidan rendszerezhetnek. Az S Pennel a navigáció, a fordítás, mitöbb a személyre szabott üzenetek küldése is gyerekjáték lesz.

Monitor minden munkához és filmhez

A helyes kijelzővel minden sokkal egyszerűbb. Néha még a legelfoglaltabb mesterek is hátradőlnek, hogy játsszanak egy kicsit, vagy megnézzenek egy jó filmet. A korszerű, hordozható tárgy most még magával ragadóbb élményt biztosít. A Galaxy Tab S4 méretei megegyeznek a Galaxy Tab S3 paramétereivel, ugyanakkor keskenyebb keretekkel, jókora, 10.5 colos Super AMOLED kijelzővel, 16:10-es képaránnyal, 2560×1600, 287 képpont/inch (PPI) felbontással áll rendelkezésre az élénk színmegjelenítés és a valósághű képmegjelenítés érdekében. A Galaxy Tab S4 négy darab integrált AKG Dolby Atmos hangszóróval érkezik, amelyek csodálatos hangélményt biztosítanak, és az átfogó, mindent körülölelő hangtechnikával visznek szórakozást a használatba. A Dolby Atmos modern műszaki megoldásnak betudhatóan a Galaxy Tab S4 biztosítja a tisztább párbeszédet, a mindent lefedő hangtereket, a torzítás nélküli maximális és a szűnni nem akaró, egyenletes lejátszási hangerőt.

Modernizált csatlakoztathatóság, amely megkönnyíti az életet

A Galaxy Tab S4 olyan új és modernizált funkciókkal érkezik, amelyek hozzájárulnak a leginkább csatlakoztatott életstílus kialakításához. A Samsung Flow a fájlok, feladatok és értesítések összekapcsolásával és átvitelével biztosítja a fogyasztóknak, hogy minden eszközüket könnyűszerrel, egyetlen felületen kezeljék. A Galaxy Tab S4-en elérhető SmartThings applikáció támogatásával mindazonáltal szélsebesen ellenőrizhetik és irányíthatják otthoni okoseszközeiket a tableten át. A Galaxy Tab S4-en megtalálható Daily Board egy helyen teszi nehézség nélkül elérhetővé a felhasználók kedvenc fotóit, emellett az olyan mindennapi információkat, mint az időjárás, a naptár és az óra.