Hatalmas érdeklődéssel zárt a 10. Balaton Sound

Hatalmas érdeklődéssel zárt a 10. Balaton Sound

Az összes korábbi csúcsot megdöntve csaknem 157 ezren látogattak el a hétfőn hajnalban véget ért 10. Balaton Soundra – közölték a szervezők.

A tavalyihoz képest 12 ezerrel többen fordultak meg idén az eseményen, a vendégek csaknem 50 országból érkeztek – írják közleményükben, amely a találkozó fellépői közül kiemeli Martin Garrix holland lemezlovast, aki nagyszínpados szettje után egy kisebb helyszínre is beállt, Chris Brown-t, aki megfürdött a Balatonban, és Karányit, aki a parádén modern zenei klipet forgatott.

A rendezvény 10. születésnapját meglepetés bulik sorával ünnepelték: az első napon több száz születésnapi pólót „ágyúztak” a nézőközönség soraiba, több mint 10 ezer születésnapi szelfi fejlesztett, és egy hatalmas ünnepi torta gyertyáit is elfújta a Balaton Sound közönsége. Örök telt házzal mutatkozott be a az összes nap kifutó „partihajó”, népszerűek voltak az összesen kétezer négyzetméternyi felületre felépített „bulistégek” is.

Megállás nélkül forgott az esemény modern látványossága, a 35 méter magas, Balaton Eye névre keresztelt óriáskerék, a kíváncsiskodók ugyanakkor óriáskivetítőn követhették a futball Európa Bajnokság véghajráját – összegez a közlemény, amely kitér arra is, hogy utolsó pillanatban mondta le a fellépést a Earl Simmons, azaz a DMX néven ismertté vált rapper-színész, és a Deorro néven ismert Erick Orrosquieta is, a német Robin Schulz is elmaradt szettjét ugyanakkor Steve Aoki pótolta.

mti