Feledhetetlen pillanatok a Samsung Galaxy S21 5G és Galaxy S21+ 5G csúcsmobilokkal

Feledhetetlen pillanatok a Samsung Galaxy S21 5G és Galaxy S21+ 5G csúcsmobilokkal

A Samsung legmodernebb csúcskészülékei, a Galaxy S21 5G és a Galaxy S21+ 5G elhozzák az önkifejezés szabadságát. A felhasználók életstílusához illeszkedő masinák jó néhány rendkívüli újítással érkeznek, amelyekkel jellegzetes pillanatok még emlékezetesebbé válhatnak. A korszerű sorozat elbűvölő kialakítással, rendkívüli, Professzionális kamerával és a Galaxy széria korábbi legerősebb processzorával nyújt jelentékeny felhasználói élményt. Mindhárom új Galaxy S21 5G eszköz a Samsungtól megszokott példátlan teljesítményt és csatlakoztathatóságot biztosítja.

„Mobilközpontú világban élünk, mind többen és többen dolgozunk távolról és mind több időt töltünk otthon, ennek köszönhetően egy olyan készüléket alkottunk, amely teljeskörű multimédiás élményt képes biztosítani ebben a sebesen változó környezetben – közölte TM Roh, a Samsung Mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – Ezek mellett a felhasználóknak egyre fontosabb a választás lehetősége, így a modern Galaxy S21 5G szériában mindenki megtalálhatja a stílusához és az életviteléhez legjobban illeszkedő modellt.”

A Galaxy S széria eszközei több mint egy évtizede jelentenek páratlan mobilos élményeket, mindazoknak, akik okostelefonjukat a kapcsolattartás mellett szórakozásra és önkifejezésre is használják. A korszerű Galaxy S21 5G modellek erre az örökségre építenek és új funkcióikkal emlékezetessé teszik a mindennapokat. Az elérhető változatok közt a felhasználók kényelmesen megtalálhatják a hozzájuk legjobban illő csúcskészüléket, amely professzionális kamerafunkciókat, rendkívüli hatékonyságot és felhasználói élményt nyújt. A Galaxy S21 5G és Galaxy S21+ 5G ezeket, és még sokkal többet, heterogén árkategóriában képes biztosítani.

Feltűnő új megjelenés

A elbűvölő, új stílust képviselő Galaxy S21 5G-t az önkifejezésre tervezték. A kompakt, 6,2 colos kijelzővel érkező Galaxy S21 5G mindazoknak készült, akik a cicoma mentes formatervezést részesítik előnyben. A Galaxy S21+ 5G nagyméretű, 6,7 colos kijelzőjével és nagyobb akkumulátorával ideális lehet játékmaratonokhoz vagy akár egy széria ledarálásához is

A Galaxy S21 5G sorozatban mutatkozik be a korszerű Gépezet keretével egybeolvadó kamerasziget, amely nagyjából nagyszerűen illeszkedik a készülékház fém keretéhez, mindent összevetve egyszerű és csodás egységet alkot. Az S21 5G és az S21+ 5G ehhez illeszkedő, feltűnő árnyalatokban érkezik, köztük az év színével, a Fantomlilával. Minden készüléknek tartós ködös fényezés nyújt kellemes, cicoma mentes megjelenést.

A Galaxy S21 5G okos, egész előlapi Dinamikus AMOLED 2X Infintiy-O megjelenítője adaptív 120 Hz képfrissítésre képes, ezzel simább görgetést és kíméletesebb használatot kínál A szerkezet önműködően a megjelenő tartalomhoz igazítja a frissítési rátát, legyen szó a közösségi oldalak használatáról vagy éppen filmnézésről. A megjelenítő a felhasználók látását is kíméli, a modern Szemkímélő mód önműködően állítja be a kibocsátott kékfény szintjét a napszaktól, a megjelenített tartalomtól és az alvási szokásoktól függően.

Az feledhetetlen pillanatokra tervezve

A Galaxy S21 5G készülékekben is megtalálható a Samsung mesés mobilkamera fejlesztéseire épülő Professzionális kamera, amely több új funkcióval és továbbfejlesztett videós megoldásokkal érkezik. A kamera a felhasználók tapasztalatától függetlenül nagyszerű képek elkészítésére alkalmas. Legyen szó akár a házikedvencekről készült videókról, bulifotókról vagy egy utazás csúcspontjairól, a Galaxy S21 5G és a Galaxy S21+ 5G képes a legtöbbet kihozni a felvételekből. A felhasználóknak elég kiválasztani a témát, kattintani, és a Galaxy S21 5G-re bízni a munka nehezét, ezáltal egyidejűleg megélhetik és biztos, hogy meg örökíthetik a pillanatot.

A korszerűsített 8K videókivágás támogatásával kristálytiszta képek emelhetők ki a 8K videofelvételekből, mindent összevetve minden pillanat megörökíthető és felvétel közben kiugró minőségű állóképek is készülnek. Még ha szélsebesen is mozog a telefon vagy éppen a felvétel tárgya, a Szuperstabil felvétel szerepkörnek betudhatóan a kész anyag sima és cicoma mentes lesz. A Szuperstabil szerepkör már 60 fps sebességgel képes rögzíteni A modern Rendezői nézet támogatásával a felhasználók flottul átnézhetik a felvételeket és kiválaszthatják a legjobb beállítást. Valós idejű reakciókhoz a Vlogger nézet támogatásával egyidejűleg állítható elő felvétel a szerkezet előlapi és hátlapi kameráival. Az Élő indexkép igénybevételével simán szemrevételezhető vagy módosítható a felvétel szöge, és közelítésre vagy távolításra is sansz nyílik nélküle, hogy akár egy szempillantás is kimaradna a felvételből. A Samsung új Galaxy Buds Pro készülékével ugyanabban az időben rögzíthetők mind a környezeti hangok, mind ugyanakkor a felhasználók saját hangja a több mikrofonos felvétel segédkezésével. Ezáltal a kommentár könnyűszerrel felvehető, akár a telefontól nagyobb távolságra is. Az állványra állított Galaxy S21 5G készüléken, Pro Video módban, a Buds Pro felhasználható hangmikrofonként, amellyel eszméletlen minőségben rögzíthető a beszéd, a mozgás, és a háttérhangok. Az MI erejével a híres Okos felvétel szerepkör biztosítja, hogy a felhasználók több állóképet és videóformátumot rögzítsenek egyetlen érintéssel. Az Okos felvétel olyan új, professzionális videóbeállításokkal bővült, mint a Megkülönböztetett videó és a Dinamikus lassítás, melyek alternatívát kínálnak, hogy a felhasználók legkiválóbb állóképekre és a fenomenális felvétekre összpontosítsanak.

A Galaxy S21 5G és a Galaxy S21+ 5G MI-alapú, háromlencsés, professzionális kamerája ideális alkalmatosság a megtervezett és kontrollált felvételek elkészítéséhez. A kamerarendszer intuitív módon felméri a környezetet és beállítja a jelenetet, ezáltal minden felvétel a lehető legjobb minőségben készülhet el. Portré módban az MI kamera modernizált 3D-elemzést használ, amely még pontosabban választja el a felvétel tárgyát a háttértől. A szerepkör lehetőséget ad a virtuális stúdió szintű megvilágítás használatára, ráadásul az MI háttéreffektusok igénybevételére annak érdekében, hogy ténylegesen a felvétel tárgya legyen a középpontban. Ez a beállítás szelfiknél is csodásan üzemel. A távoli felvételek során, példának okáért kiránduláson vagy egy nagyobb beltérben, a modernizált Space Zoom, ultranagyítás nyújt támogatást a tiszta és stabil felvételek elkészítésében. A korszerű Zoom rögzítés minimalizálja a remegést, ezáltal a Galaxy S21 5G és a Galaxy S21+ 5G tisztább képeket alkot 30-szoros zoom mellett. Az MI segédkezésével a fókuszpont a keret centrumában marad, a megnövelt feldolgozási teljesítménynek betudhatóan mindazonáltal felülmúlhatatlan, fényes képek állíthatók elő akár sötétben is.