Egyedi műanyag nyílászáró gyártása rekordidő alatt

Rekord Nyílászáró Centrum műanyag ajtó

Szerencsére a hazai berkekben is egyre gyakrabban jelennek meg a minőségi termékek. A Rekord Nyílászáró Centrum Kft. a százhalombattai gyárában elsősorban műanyag nyílászáró készítésével foglalkozik. Fő profiljuk a műanyag ablak és ajtó igény szerinti előállítása.

A műanyag nyílászáró már évek óta nagy népszerűségnek örvend az építkezők körében. Pontos méretekkel, kiváló illeszkedéssel rendelkezik, lenyűgöző a hőszigetelő képessége, ugyanakkor a korszerű műanyag ablak vagy ajtó többféle színben és mintázatban áll rendelkezésre. A Rekord Nyílászáró Centrum Kft. kimondottan modern technikával felszerelt üzemmel áll a megrendelők szolgálatára, ideértve az egész ország területét. A nagyfokú lefedettségben a vállalkozást partnerhálózata segíti, ahol az összes műanyag ajtó és ablak, de még az árnyékolástechnikai megoldások is megrendelhetőek.

Rekord Nyílászáró Centrum műanyag ablak
Rekord Nyílászáró Centrum – műanyag ablak

A cég termékeinek alapját a német származású Gealan műanyag profil biztosítja, amely a minőség terén nem ismer kompromisszumot. A Rekord Star műanyag nyílászáró hatkamrás, szögletes szárnykialakítással és 74 mm-es vastagságával tekinthető az alapverziónak. A „királyi” megoldást a Rekord Royal műanyag ablak jelenti, ahol egy hatkamrás 74 mm-es tok egy hatkamrás íves dizájnú 84 mm-es szárnyprofillal párosul. A következő kimagasló szintet a Rekord Evolution műanyag ablak és ajtó jelenti, ahol egy hatkamrás tok és egy hatkamrás szárny, 82,5 mm-es beépítési mélységgel párosul. Természetesen a műanyag nyílászáró tetszőleges hőszigetelésű és kivitelű üvegszerkezettel kérhető, amely hőszigetelési értéke akár 0,5 W/m2K is lehet, ezáltal és a Rekord Evolution termékcsaládnak köszönhetően a passzív házak számára is megfelelő.

A Rekord nyílászárók további sajátossága, hogy a műanyag ajtó és ablak egyaránt biztonsági vasalattal készül. A tökéletes záródást biztosító gumitömítő, alapesetben szürke színűek, de színes profil esetén feketék. Ugyancsak kényelmi, illetve biztonsági megoldás a hibás működtetés-gátló és a résszellőző megléte.

A műanyag ablakok többféle típusa, így a fix, a bukó, a bukó-nyíló stb. egyaránt elkészítésre kerül a kívánságnak megfelelően. A műanyag ajtó esetében is nyugodtan válogathatunk a hagyományosan nyíló, illetve a bukó-nyíló megoldások között, de ha többre vágyik, akkor érdemes megnéznie a toló-bukó, harmonika és az emelő-toló műanyag ajtó megoldásokat is.

A műanyag nyílászáró színe is idomul a megrendelőhöz, több mint 20 féle színből választhatjuk ki az elképzelésünkhöz az ideálisat.

A hazai gyártású Rekord műanyag nyílászáró a minőségi kivitel mellett a megjelenésben, illetve a megrendelő egyéb kívánságainak is tökéletesen képes megfelelni. Mindezt fehér színben rekordidő alatt, akár 9 nap alatt legyártva az elképzelése szerinti műanyag nyílászárót.