A Galaxy Buds Live a Samsung hét ideje alatt Misztikus Kék színben szintén rendelkezésre áll

A Galaxy Buds Live a Samsung hét ideje alatt Misztikus Kék színben szintén rendelkezésre áll

A Samsung legmodernebb Galaxy Buds Live fülhallgatói korlátozott ideig egyéni igényeket kiszolgáló Misztikus Kék színben is elérhetővé válnak a cég legfrissebb promóciójának részeként. A Galaxy Buds Live divatos kiegészítő, amely csúcsszuper hangminőséget nyújt a felhasználóknak, a modern színnel ugyanakkor még többen fejezhetik ki a saját stílusukat.

Az ikonikus formavilágnak és a komfortos kialakításnak hála a Galaxy Buds Live a Samsung egy korábbi fülhallgatójához sem hasonlítható. Az AKG szakértelmének hála a zene úgy szólal meg, midőn azt az előadók is megálmodták. A három mikrofonnal és a Hangfelvevő egységgel a hívások páratlan minőségűek lesznek, ezáltal a beszélgetők úgy érezhetik, mintha csak pár lépésre tartózkodnának egymástól. A fülhallgatók Aktív Zajszűrés funkcióval érkeznek, ezáltal valósághű és kiterjedt hangzást biztosítanak, lehetővé téve a fogyasztóknak, hogy kizárják az olyan zavaró tényezőket, mint az elhaladó gépjárműk vagy a mosógép zaját és a releváns hírekre és beszélgetésekre tudjanak koncentrálni.

A modern, Misztikus Kék árnyalatú Galaxy Buds Live október 26-tól, mindössze a Samsung Experience Store üzletekben és webshopokban lesz megvásárolható, a Samsung hét időtartama alatt.

A Samsung hét a társaság legkorszerűbb európai szintű promóciója, amikor is 14 európai országban lesznek elérhetők a Samsung termékeihez kapcsolódó rendkívüli ajánlatok a fogyasztóknak. A Samsung Hét akciói október 26-tól egészen november 1-ig tartanak a Samsung Experience Store-okban.